Skip to main content

Säkerhetscenter

Guide

TikTok är en plattform för kreativitet och underhållning. Vi har ett antal verktyg och inställningar som hjälper dig som användare att hantera din upplevelse. Vi rekommenderar att du läser igenom guiderna nedan för att ta reda på mer om hur vi hanterar din säkerhet och integritet på TikTok. Där hittar du även användbar information för vårdnadshavare och nya användare.

Säkerhet och integritetskontroll

TikToks högsta prioritet är att skapa en välkomnande miljö där alla kan känna sig trygga. I appens inställningar kan du hantera ditt konto, innehåll och sekretess. Du kan kontrollera din TikTok-upplevelse genom att ändra vem som kan se, gilla och kommentera dina videoklipp. Inställningarna kan variera beroende på vilken region du befinner dig i och din app-version.

Visa kontroller

Säkerhetspartners

TikTok arbetar med en rad olika säkerhetsexperter och rådgivare runt om i världen, inklusive vårt Content Advisory Council, organisationer och branschföreningar. Vi strävar efter att skapa en säker plattform för alla våra användare. Det är viktigt för oss att ta del av olika infallsvinklar när vi utvecklar TikToks produkter, regler och rutiner för vårt växande community.

Läs mer

Säkerhetsuppdateringar

Visa allt