Skip to main content

Centrul de Siguranță

Ghid

TikTok este un loc al creativității și libertății de expresie. Îți oferim numeroase instrumente și comenzi cu ajutorul cărora îți poți gestiona experiența pe platforma noastră. Îți recomandăm să consulți îndrumările de mai jos pentru a afla mai multe despre modul în care abordăm siguranța, confidențialitatea și securitatea pe TikTok. De asemenea, poți găsi informații utile pentru părinți, tutori și utilizatori noi.

Controale de siguranță și confidențialitate

Crearea unui mediu pozitiv, în care toată lumea să se simtă în siguranță și confortabil, este prioritatea noastră principală. Setările aplicației noastre te vor ajuta să îți gestionezi contul, conținutul și setările de confidențialitate, selectând inclusiv persoanele care îți pot vedea sau care pot posta comentarii la videoclipurile tale. Află mai multe despre setările care te ajută să îți controlezi experiența pe TikTok.

Vizualizați comenzile

Parteneri de siguranță

TikTok colaborează cu experți în securitate online, consilii consultative în materie de conținut, organizații non-guvernamentale și asociații din industrie din întreaga lume pentru a construi o platformă sigură pentru comunitatea noastră. Acest set de opinii diverse este extrem de valoros pentru TikTok, în eforturile sale de a dezvolta produse, politici și procese care să servească nevoilor mereu în schimbare ale comunității noastre care crește tot mai mult.

Află mai multe

Actualizări de siguranță

Vezi tot