Skip to main content

Centar za sigurnost

Vodič

TikTok je mjesto za kreativnost i izražavanje, a mi nudimo brojne alate i kontrole koji će ti pomoći u upravljanju svojim iskustvom. Preporučujemo da pogledaš vodiče u nastavku i saznaš više o našem pristupu sigurnosti, privatnosti i sigurnosti na TikToku. Pronaći ćeš i korisne informacije za roditelje, skrbnike i nove korisnike.

Kontrole sigurnosti i privatnosti

Stvaranje ugodnog okruženja u kojem se svi osjećaju sigurno i dobro je naš glavni prioritet. Naše postavke aplikacije pomažu ti u upravljanju postavkama svojeg računa, sadržajem i privatnošću, uključujući i odluke o tome tko može vidjeti i komentirati tvoje videozapise ili označiti da mu se sviđaju. Saznaj više o postavkama koje ti omogućuju upravljanje svojim TikTok iskustvom.

Prikaz kontrola

Partneri za sigurnost

TikTok surađuje sa stručnjacima za sigurnost na internetu, uključujući naša savjetodavna vijeća za sadržaj, nevladine organizacije i strukovne udruge širom svijeta te nastojimo graditi sigurnu platformu. Doprinosi ovog raznolikog skupa glasova vrijedni su za TikTok tijekom razvoja proizvoda, pravila i postupaka koji služe razvijajućim potrebama naše rastuće zajednice.

Saznajte više

Sigurnosna ažuriranja

Vidi sve