Skip to main content

Veiligheidscentrum

Gidsen

TikTok is een plek voor creativiteit en expressie, en we bieden een aantal tools en controles om je te helpen je gebruikservaring te beheren. We raden je aan de onderstaande gidsen te bekijken om meer te weten te komen over onze aanpak qua veiligheid, privacy en beveiliging op TikTok. Je vindt er ook nuttige informatie voor ouders, verzorgers en nieuwe gebruikers.

Veiligheids- & privacy instellingen

Het creëren van een gastvrije omgeving waarin iedereen zich veilig en comfortabel voelt, heeft onze hoogste prioriteit. Onze app-instellingen helpen je bij het beheren van je account, content en privacy-instellingen, zoals wie je video's bekijkt en kan voorzien van likes en opmerkingen. Lees meer over de instellingen waarmee je je TikTok-ervaring kunt beheren. Deze instellingen kunnen verschillen afhankelijk van je regio en versie van de app.

Instellingen weergeven

Veiligheidspartners

TikTok werkt samen met deskundigen op het gebied van online veiligheid, waaronder onze content-adviesraden, niet-gouvernementele organisaties en brancheverenigingen over de hele wereld, in ons streven naar een veilig platform voor onze gebruikers. Het is voor TikTok belangrijk om naar deze verschillende stemmen te luisteren bij ontwikkelen van producten, beleid en processen die voldoen aan de veranderende behoeften van onze groeiende community.

Meer informatie

Veiligheidsupdates

Alles weergeven