Dina SMB marknadsföringskalendrar för 2024 är här!

januari 25, 2024

Läs vidare för att ta reda på hur du laddar ner en skräddarsydd marknadsföringskalender för TikTok 2024 för din region.

2024 TikTok marketing calendars business

Från Alla hjärtans dag till sommarsemestrar, Small Business Saturday och mycket mer - det finns många säsongsbetonade tillfällen för alla företag att uppmärksamma. Med så många viktiga datum kan det vara överväldigande att veta var man ska börja eller vad man ska planera för härnäst. Men vi har goda nyheter: för att hjälpa dig att komma igång med din strategi har vi skapat en marknadsföringsplanerare med viktiga kulturella ögonblick och datum som du kan anpassa ditt varumärke till, oavsett om ditt mål är att öka medvetenheten, intresset eller försäljningen.


Vi vill ge dig de mest relevanta verktygen och enkla råd så att du kan välja vilka viktiga ögonblick du vill prioritera i din marknadsföringsstrategi 2024. Därför har vi beslutat att inte bara göra en skräddarsydd kalender för varje större region i Nordamerika, Europa och Mellanöstern, utan vi har också lagt till några tips för att få ut det mesta av TikTok året runt.



För att ladda ner den översatta kalendern för ditt land klickar du bara på knappen "Ladda ner nu" bredvid den kalender du vill ha och fyller i ett snabbt registreringsformulär. Sedan är det bara att börja planera ditt 2024 på TikTok!