Dine 2024 SMB marketingkalendere er her!

januar 25, 2024

Læs videre for at finde ud af, hvordan du downloader en skræddersyet 2024 TikTok-marketingkalender til dit område.

2024 TikTok marketing calendars business

Fra Valentinsdag til sommerferie, "Small Business Saturday" og meget mere - der er mange sæsonbestemte øjeblikke, som enhver virksomhed kan bakke op om. Med så mange vigtige datoer kan det være overvældende at vide, hvor man skal starte, eller hvad man skal planlægge som det næste. Men gode nyheder: For at sætte skub i din strategi har vi lavet en marketingplanlægger med vigtige kulturelle øjeblikke og datoer, som du kan tilpasse dit brand til, uanset om dit mål er at skabe opmærksomhed, interesse eller salg.


Vi vil gerne give dig de mest relevante værktøjer og råd, der er nemme at implementere, så du kan vælge hvilke nøgleøjeblikke du vil prioritere i din marketingstrategi i 2024. Derfor har vi besluttet ikke kun at lave en skræddersyet kalender for hver større region i Nordamerika, Europa og Mellemøsten, men vi har også tilføjet nogle af de bedste tips til at få mest muligt ud af TikTok året rundt.


For at downloade den oversatte kalender for dit land skal du blot klikke på knappen 'download nu' ved siden af den kalender, du ønsker, og udfylde en hurtig registreringsformular. Så er det bare at begynde at planlægge dit 2024 på TikTok!