Vuoden 2024 pk markkinointikalenterinne ovat täällä!

tammikuu 25, 2024

Lue, miten voit ladata räätälöidyn TikTok-markkinointikalenterin vuodelle 2024 omalle alueellesi.

2024 TikTok marketing calendars business

Ystävänpäivästä kesälomiin, Small Business Saturday -lauantaipäivään ja muuhun, jokaisen yrityksen on hyvä olla mukana useissa sesonkihetkissä. Kun tärkeitä päivämääriä on niin paljon, voi olla vaikeaa tietää, mistä aloittaa tai mitä suunnitella seuraavaksi. Hyviä uutisia: olemme luoneet markkinointisuunnittelijan, jossa on keskeiset kulttuuriset hetket ja päivämäärät, joihin brändisi kannattaa kohdistaa, olipa tavoitteesi sitten tietoisuuden lisääminen, harkinnan herättäminen tai myynnin lisääminen.


Haluamme antaa sinulle merkityksellisimmät työkalut ja helposti toteutettavat neuvot, jotta voit valita, mitkä ovat markkinointistrategiasi tärkeimmät hetket vuonna 2024. Siksi olemme päättäneet tehdä räätälöidyn kalenterin kullekin Pohjois-Amerikan, Euroopan ja Lähi-idän suuralueelle ja lisänneet siihen myös muutamia huippuvinkkejä, joiden avulla voit hyödyntää TikTokia mahdollisimman tehokkaasti ympäri vuoden.


Jos haluat ladata oman maasi käännetyn kalenterin, klikkaa haluamasi kalenterin vieressä olevaa "lataa nyt" -painiketta ja täytä nopea rekisteröintilomake. Sitten sinun tarvitsee vain aloittaa vuoden 2024 suunnittelu TikTokissa!