Jullie 2024 mkb-marketingkalenders zijn er!

januari 25, 2024

Lees verder om te ontdekken hoe je een op maat gemaakte TikTok-marketingkalender voor 2024 voor jouw regio kan downloaden.

2024 TikTok marketing calendars business

Van Valentijnsdag tot de zomervakantie, Small Business Saturday en meer, er zijn meerdere seizoensgebonden momenten waar elk bedrijf achter kan staan. Met zoveel belangrijke data kan het overweldigend zijn om te weten waar je moet beginnen of wat er als volgende op de planning staat. Maar er is goed nieuws: om een vliegende start te maken met je strategie, hebben we een marketingplanner gemaakt met belangrijke culturele momenten en data waar jij je merk op kan afstemmen, of je nu gaat voor meer bekendheid, aandacht of een grotere verkoop.


We willen je de meest geschikte tools en eenvoudig te implementeren adviezen geven, zodat je kan kiezen welke belangrijke momenten prioriteit krijgen voor je marketingstrategie in 2024. Daarom hebben we besloten om niet alleen een kalender op maat te maken voor elke belangrijke regio in Noord-Amerika, Europa en het Midden-Oosten, maar hebben we ook een aantal handige tips toegevoegd om het hele jaar door het beste uit TikTok te halen.


Om de kalender voor jouw land te downloaden, klik je gewoon op de knop 'nu downloaden' naast de kalender die je wilt en vul je een snel registratieformulier in. Dan hoef je alleen nog maar te beginnen met het plannen van jouw 2024 op TikTok!