#TravelTok

De la TikTok în întreaga lume

August 13, 2023

Milioane de oameni își caută următoarea destinație pe TikTok. Ajutați-i să ajungă acolo!

Travel with TikTok

Pe TikTok, nu trece niciun moment fără ca oamenii să nu descopere lucruri noi. Sau locuri. 


Știați că platforma noastră inspiră 74% din achizițiile neplanificate de produse sau activități de turism? [1]


Aici, oamenii transformă conținutul de turism într-o fuziune a pasiunilor ➡️divertisment, mâncare și băuturi, well-being și sport ⬅️. 


În acest fel, nu aveți parte doar de plaje cu nisip alb ️ și de apusuri de soare uimitoare. De asemenea, veți găsi locuri de bungee jumping, aventuri cu buget redus și toate gafele asociate călătoriilor. 


TikTok users thoughts on Travel


Pe TikTok există un grup divers de oameni pasionați de turism

Dorința noastră de a explora noi destinații este din ce în ce mai mare, iar datorită TikTok, nu a fost niciodată mai ușor să descoperiți locuri noi.


Iată ce caută călătorii pe platforma noastră [2]:


💆🏽‍♀️Vacanțe relaxante – nu este surprinzător faptul că 66% dintre căutări includ o pauză de la stresul vieții de zi cu zi. Tratamente de detoxifiere, împachetări corporale, masaj cu pietre calde... nivelul nostru de stres scade doar citind aceste rânduri.


🏙️City break-uri – ah, frumusețea de a descoperi un oraș nou! City break-urile au devenit din ce în ce mai populare și nu necesită mai mult de un weekend prelungit sau o scurtă vacanță. Acest lucru explică popularitatea lor în rândul comunității noastre, 58% dintre fanii călătoriilor căutând în mod activ cele mai bune city break-uri pe platforma noastră.


🛶🎿🚵Vacanțe active – deși rutina face parte din viață și vine cu avantajele sale, uneori, tot ce avem nevoie este să încercăm ceva nou. Să ne stimulăm fizic și psihic. Vacanțele cu active au câștigat foarte mult teren în ultimii ani și suntem mândri să spunem că se află în top 3 în căutărilor noastre, 42% dintre utilizatorii TikTok fiind în căutare de experiențe noi.


💸Vacanțe cu buget redus – există ceva unic în a te bucura de o vacanță bine meritată, dar fără a depăși bugetul, nu-i așa? Nu este de mirare că 3 din 10 utilizatori TikTok caută în mod activ vacanțele perfecte pentru buget redus pe platforma noastră.


💰Vacanțe de lux – pe de altă parte, 3 din 10 utilizatori TikTok caută în mod special escapade de lux în cele mai bune destinații din întreaga lume. Dacă acesta este publicul dvs., atunci știți unde să îl găsiți!


🛳️Croaziere – nu în ultimul rând, călătorii care visează la croaziere apelează la TikTok pentru a se documenta – de fapt, 2 din 10 persoane caută vacanțe de croazieră pe TikTok. 


Înainte de a pleca, nu uitați să folosiți cele mai populare hashtaguri ale noastre: #TravelTikTok, #TravelTok, #TravelHacks, #traveller, #traveltips, #travellife, #travelling (pentru a descoperi mai multe, deschideți TikTok ⇒ căutați „travel” ⇒ atingeți „Hashtaguri”).



Gânduri de început pentru campaniile din domeniul turismului

Pe TikTok, orice moment este perfect pentru a începe să vă faceți publicitate pentru serviciile și produsele de călătorie. Iată câteva idei pentru a vă pune pe picioare:

  • Încurajați conversațiile punând întrebări: culoar sau fereastră? Ce cumpărați din duty-free? Care sunt lucrurile de care nu vă puteți lipsi în vacanță?

  • Împărtășiți sfaturi pentru cei cu frică de zbor.

  • Evidențiați cele mai bune lucruri despre o destinație internațională sau locală. 

  • Toată lumea iubește o poveste bună – împărtășiți cele mai ciudate, mai amuzante și mai nebunești povești de călătorie.

  • Colaborați cu creatorii locali pentru a evidenția cele mai bune puncte de atracție.

  • Listele de dorințe sunt o necesitate - hoteluri, restaurante, plaje, și lista poate continua...

🚀Descoperiți cum In-Feed Ads de la TikTok a ajutat SunExpress să se adreseze la 33 de milioane de persoane care caută călătorii și să ajute la conștientizarea mărcii în Turcia și Germania.



Cerul este limita 

Indiferent care sunt obiectivele dvs. de afaceri, vă putem ajuta să găsiți clienți noi, să vă optimizați campaniile și să măsurați performanța reclamelor.


Întâi de toate, dacă nu aveți o integrare de comerț electronic, asigurați-vă că ați configurat TikTok Pixel. Pixel este un fragment de cod pe care îl puteți plasa pe site-ul dvs., care permite agenților de publicitate să partajeze pe TikTok evenimentele site-ului care implică vizitatorii, prin intermediul unui browser.


Următorul pe listă – pâlnia dvs. de cumpărare. Indiferent dacă doriți să îmbunătățiți conștientizarea, implicarea sau achizițiile, soluțiile noastre publicitare acoperă întreaga pâlnie de marketing. Tot ce vă rămâne de făcut este să vă jucați cu conținutul organic și plătit până când găsiți ceea ce funcționează pentru afacerea dvs.


O combinație de ritmuri organice, vârfuri plătite și conținut realizat de creatori este esențială pentru a găsi poziția perfectă pe TikTok.

TikTok Summer Events

Ce urmează?

Iată care sunt elementele esențiale:


🛍️TikTok inspiră 74% dintre achizițiile neplanificate în materie de produse sau activități de turism [1].


🛒96% dintre utilizatorii TikTok consideră că „turismul este important pentru ei”.[2].


💡Călătorii caută recomandări pentru tot felul de vacanțe, inclusiv city break-uri, vacanțe de relaxare, vacanțe cu buget redus și de lux, vacanțe active și, nu în ultimul rând, croaziere.


Sunteți pregătiți să arătați unui public alcătuit din peste 1 miliard de persoane ce poate oferi afacerea dvs. [3]?


Descărcați Manualul de strategii de turism pentru mai multe sfaturi și trucuri de marketing despre cum să faceți publicitate pentru afacerea dvs. mică sau mijlocie pe TikTok.



Surse: 

[1] Studiul „TikTok Marketing Science EU Holiday Shopping behaviour Research 2021”, desfășurat de Walnut Unlimited

[2]Studiul „TikTok Marketing Science EU Holiday Shopping behaviour Research 2021”, desfășurat de Walnut Unlimited.

[3]Date globale din aplicația TikTok, iulie 2021.