#FashionTikTok

Urmați tendințele de pe TikTok

Aprilie 17, 2023

Doriți să vă conectați cu noi clienți și să stimulați vânzările mărcii dvs. de îmbrăcăminte? Consultați sfaturile noastre pentru a prospera pe TikTok.

TT-Fashion blog header

Afacerea dvs. mică și mijlocie este abia la începutul aventurii TikTok? Este în ordine. Gândiți-vă doar că a întârziat puțin la petrecere. Nu trebuie să fiți pe podiumurile din Londra, Paris sau Milano pentru a avea succes pe TikTok - afaceri de toate mărimile își găsesc publicul și fac vânzări. Cu o infinitate de lookuri și posibilități, TikTok este locul în care oamenii pot descoperi noi stiluri și își pot găsi propria voce. Tendințele se vor naște și vor muri, dar conținutul excelent, conectarea cu publicul nou și creșterea vânzărilor nu se va demoda niciodată. 


Dezvoltați-vă marca de îmbrăcăminte pe TikTok

Amplificați-vă vânzările ⚡ 

TikTok are mai mult de un miliard de utilizatori activi lunar, iar aceștia vor să se distreze, să se inspire și să descopere noi produse și mărci. Mărcile de îmbrăcăminte ca a dvs. se conectează cu public nou și își stimulează vânzările prin crearea de conținut atractiv, prin prezentarea celor mai recente stiluri și prin furnizarea de servicii excelente pentru publicul lor. Ca urmare, 40% dintre utilizatorii TikTok au cumpărat ceva de la un magazin de îmbrăcăminte pe care l-au văzut pe platformă.[1] Iar acești utilizatori sunt cu 20% mai predispuși să cumpere imediat ceva ce au descoperit pe TikTok, în comparație cu alte platforme.[2] 


Inspirați-vă publicul 💡

Cândva, dacă voiai să fii la curent cu ultimele tendințe în materie de modă, trebuia să te înarmezi cu o bibliotecă de reviste. Astăzi, oamenii intră pur și simplu pe TikTok pentru a explora cele mai populare stiluri din întreaga lume. Într-adevăr, 54% dintre utilizatorii pasionați de modă utilizează TikTok pentru a afla mai multe despre produse sau branduri noi.[2]

Alți 47% dintre utilizatorii TikTok susțin că platforma a jucat un rol în descoperire și inspirație atunci când au încercat să afle mai multe despre produsele de îmbrăcăminte. În timp ce mulți oameni caută această inspirație prin hashtaguri sau prin căutarea directă a unei mărci, 28% dintre utilizatorii TikTok spun că fluxul Pentru tine este cel mai probabil loc care îi inspiră să exploreze un magazin de îmbrăcăminte.[1]

Inspirați-vă publicul pe TikTok


Creați conținut la modă 👗

Dacă încercați să vă conectați cu un public, este important să știți ce tip de conținut se așteaptă de la o marcă de îmbrăcăminte ca a dvs. Utilizatorii TikTok adoră ofertele de calitate – 57% dintre aceștia doresc să vadă conținut care include promoții sau oferte de la mărci de îmbrăcăminte. Giveaway-urile și concursurile sunt un format popular care duce adesea la o mai mare implicare a utilizatorilor – cui nu-i plac lucrurile gratuite? Publicul pasionat de modă se bucură, de asemenea, de dezvăluiri de produse, videoclipuri cu instrucțiuni și evenimente speciale. [1]



#UseHashtags 🤳

Utilizatorii TikTok vor să știe ce este la modă în acest moment, fie că este vorba despre cele mai noi stiluri de îmbrăcăminte de stradă sau despre cele mai importante hashtaguri în tendințe. Descoperiți câteva dintre cele mai bine clasate hashtaguri legate de modă pentru a vă crește numărul de vizualizări și a atrage public nou. Iată câteva sugestii de început – #FashionTikTok, #FindYourStyle, #OOTD, #StreetFashion, #FashionChallenge, și #FashionInspo.

Creați conținut la modă pe TikTok



Găsiți formatele de reclamă care se potrivesc stilului dvs. 📈

Crearea de conținut atractiv cu hashtaguri relevante este o modalitate excelentă de a intra în contact cu noi clienți, dar uneori eforturile dvs. pot avea nevoie de un mic impuls. Aici intervin diferitele formate de reclame TikTok. Spark Ads sunt un format nativ care vă permite să colaborați cu alți creatori și să împărtășiți povești inspirate despre cumpărături, recenzii de produse și multe altele. In-Feed Ads sunt un alt format interesant care vă permite să vă prezentați cele mai recente oferte, produse și stiluri. Ca și Spark Ads, acest tip de reclamă apare în fluxurile utilizatorilor TikTok și le permite să viziteze pagina de destinație a mărcii dvs. cu un singur clic.



Este momentul să vă prezentați produsele pe platformă.

Pentru mai multe informații despre produse și pentru a citi studii de caz de la alte mărci de îmbrăcăminte, descărcați TikTok for Business Fashion Playbook.

Descărcați manualul de strategii


1. Studiul „TikTok Marketing Science EU Retail Vertical Research 2021”, desfășurat de Walnut Unlimited, rezultate pentru   Regatul Unit, Franța, Germania, Italia și Spania. 

 

2. Studiul „TikTok Marketing Science Global Retail Path to Purchase”, desfășurat de Material, august 2021 (N=13,206)