#BeautyMustHaves

Alăturați-vă mișcării pentru frumusețe

Iunie 01, 2023

Pe TikTok, frumusețea înseamnă diversitate, distracție și este dedicată tuturor. Sunteți pregătiți pentru un look redefinit? Descărcați astăzi beauty playbook-ul pentru afacerile mici și mijlocii

beauty-social-image

Cu peste un miliard de utilizatori lunari activi[1], TikTok influențează peisajul media și oferă oportunități unice și interesante afacerilor mici și mijlocii din toate domeniile.

Capacitatea de a capta atenția utilizatorilor, combinată cu soluțiile eficiente de publicitate, oferă condițiile perfecte pentru dezvoltare.


Știați că 36% dintre afacerile mici și mijlocii afirmă că publicitatea pe TikTok a avut ca rezultat direct creșterea vânzărilor?[2]


Dar veștile bune nu se opresc aici. Pe platforma noastră, fiecare domeniu beneficiază de șansa unei transformări complete.


Să analizăm industria frumuseții, de exemplu.


În trecut, frumusețea însemna perfecțiune, adorație și vise imposibile. Apoi a venit TikTok. Aici, frumusețea se referă la răspândirea bucuriei, la punerea în valoare a abilităților și la celebrarea tuturor.


Acum aveți șansa de a redefini conținutul mărcii – organic și plătit – în funcție de adevăratele pasiuni de frumusețe ale publicului dvs.




Când vine vorba de frumusețe, TikTok este o rețea de informații.


Indiferent de produsele de înfrumusețare pe care le vindeți, merită să știți că opt din zece persoane de pe platforma noastră caută recomandări prin intermediul sfaturilor și al trucurilor[3].


Iată care sunt principalele categorii, caracteristicile pe care le caută oamenii și câteva sfaturi creative pentru a vă ajuta să începeți:

🧴 Îngrijirea pielii – utilizatorii caută rutine de îngrijire a pielii personalizate pentru toate tipurile de ten, produse și mărci noi și sfaturi privind tehnicile de aplicare.

💡 Prezentați clienți fericiți și evidențiați principalele beneficii de care se bucură de când au efectuat achiziția.


💇🏻‍♀️ Îngrijirea părului – utilizatorii caută noi tendințe și sfaturi de styling, produse și mărci noi, precum și sfaturi de îngrijire a părului pentru toate tipurile de păr.

💡De ce este produsul sau serviciul dvs. atât de popular? Explicați-le utilizatorilor motivele pentru care l-au achiziționat atât de multe persoane.


Parfumuri – utilizatorii caută recomandări de mărci specifice sau mărci noi, precum și sfaturi pentru un buget redus.

💡 Prezentați procesul fabricării produsului dvs. Creați o conexiune mai personală cu publicul dvs. dacă arătați câtă atenție, efort și grijă se acordă în timpul producției.


💄 Machiaj – în fiecare zi, milioane de oameni caută sfaturi și tutoriale despre aplicarea machiajului, produse și mărci noi și tendințe în materie de machiaj.

💡 Enumerați trei motive pentru care produsul dvs. de frumusețe este cel mai bun lucru pe care trebuie să îl aibă oricine în portfard. Încercați tutoriale de machiaj care să evidențieze beneficiile cheie și punctele unice de vânzare.


💅🏾 Unghii – cele mai populare căutări sunt: cum să păstrezi unghiile sănătoase; cele mai bune produse de lungă durată pentru unghii pe care să le folosești; tendințe în materie de unghii; și nail art și inspirație pentru unghii.

💡 Prezentați modul de utilizare a celor mai populare produse ale dvs. pentru a evidenția cele mai bune caracteristici ale acestora.



Nu uitați să adăugați hashtaguri precum #beautymusthaves, #makeuptips, #hairhacksandtips, #makeuptutorial, #makeuproutine, #makeupchallenge #HowToContour #EyesLipsFace #AcnePositive #NaturalHair #PassTheBrush.





Pe TikTok, toate cifrele sunt în favoarea dvs.

Știați că:
  • 1 din 4 utilizatori TikTok a cumpărat ceva nou după ce a văzut un videoclip de frumusețe pe platformă.[3]

  • 82% dintre utilizatorii TikTok interesați de frumusețe afirmă că au învățat ceva despre acest domeniu de pe TikTok.[3]

  • 79% au spus că vor continua să utilizeze TikTok la fel de mult sau mai mult în următoarele șase luni.[4]

  • Utilizatorii TikTok sunt super implicați, 91% dintre aceștia acționează după ce au văzut conținut pe platformă[4].

Dacă aceste cifre nu vă conving, nu știm ce o va face!


Așteptați – de fapt, știm. 😎Iată două povești de succes pentru a vă inspira următoarea campanie pe TikTok:
  • Ality și-a atins obiectivele de Black Friday și de sărbătorile de iarnă cu ajutorul Spark Ads de la TikTok.

  • Barò Cosmetics a sporit gradul de conștientizare și audiența mărcii cu In-Feed Ads de la TikTok.


Puneți-vă ideile în practică


Indiferent dacă obiectivul dvs. este să obțineți conversii, trafic sau creșterea nivelului de conștientizare, vă putem ajuta să găsiți clienți noi, să vă optimizați campaniile și să măsurați performanța reclamelor.


Integrările de pe platforma noastră vă permit să adăugați TikTok drept canal de vânzări și publicitate pe site-ul dvs. web. Tot ce trebuie să faceți este să configurați Pixel, care este un fragment de cod pe care îl puteți plasa pe site-ul dvs. și care vă permite să partajați pe TikTok evenimentele site-ului care implică vizitatori, prin intermediul unui browser.


Îngrijorați în legătură cu pâlnia de marketing? Avem tot ce vă trebuie, de la descoperire până la cumpărare. Datorită soluțiilor noastre publicitare, puteți combina cu ușurință conținutul organic și cel plătit până când găsiți soluția (publicitară) potrivită.


De exemplu, puteți interacționa cu publicul în mod regulat prin conținut organic pentru a consolida încrederea în marca dvs. și pentru a avea acces la informații mai detaliate cu privire la ceea ce îl motivează.


Apoi, prin utilizarea conținutului evergreen, puteți învăța cum să realizați tranziția fără probleme la conținut plătit atunci când aveți cea mai mare nevoie de acesta.


O combinație de ritmuri organice, vârfuri plătite și conținut realizat de creatori este esențială pe TikTok.



Sunteți gata să vă alăturați mișcării pentru frumusețe?


📕 Descărcați astăzi beauty playbook-ul pentru afaceri mici și mijlocii și descoperiți sfaturi și trucuri care vă pot ajuta să vă construiți propria poveste de succes pe TikTok.

Descărcați manualul de strategii

1. Date globale interne TikTok, iulie 2021

2. Studiu „TikTok Marketing Science EUI SMB Advertiser Research 2022”, desfășurat de Advertiser Perceptions

3. Studiu „TikTok Marketing Science EUI Beauty Vertical Research 2022”, desfășurat de InSites Consulting

4. Studiu „TikTok Marketing Science EU Time Well Spent Research 2021”, desfășurat de Kantar