Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

© 2022 TikTok

#sihat

203.3M views

Mai sama2 belajar Gulung Perut💃nanti lemak perut semua hilang🤭#fitnessathome #lockdown #watermummy #waterdaddy #sihat #cantik #kurus #senaman #fyp
Answer to @mr_mrs_khan_17 senaman live TUKAR MASA KE 8PM ya💃💃 siapa nak join sila komen di bawah🌹#watermummy #senaman #sihat #cantik #kurus
Reply to @faridahjohar4 Aku pun x sedar aku ni anak raja ke tak sbb bg aku semua sama.. pangkat kt dunia je.Aku pun cari duit aku sendiri, hidup sederhana, tau susah #fyp #foryou #foryourpage #nuetraa #kurus #sihat #cantik
Reply to @khairi5851 Urut utk hati sihat. Hati menjalankan lebih 5,000 fungsi dalam badan kita #hati #sihat #fyp #jombelajar #learnontiktok
Get TikTok App