Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

© 2022 TikTok

#qytet

3.1M views

#mandinishtulla #1milioneuro #do i #shperndaja #tek #jetimet #dhe do #ndertoja #xhami #në #çdo #fshat dhe #qytet #të #shqiperis #vizionplusalbania
Get TikTok App