Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

© 2023 TikTok

#kursesh

3.9M views

#duhok #zaxo #erbil #bagdad #kurdstan #sulaymani #kursesh #mousl created by Mzury with Riverdeep Mountaindue's Worries Me None-JP
Akademia për Estetikës dhe Kozmetologji PURITY në Prishtinë! 
Dega jonë ofron mbi 50 kurse dhe 4 programe në fushat e Kozmetologjisë, Estetikës, trajtimeve inovative kundër plakjes anti-age dhe Wellness SPA Terapisë.

Kjo është një mundësi një herë në jetë për të marrë trajnime të nivelit të lartë nga ekspertë të industrisë dhe për të fituar aftësi dhe njohuri të vlefshme në fushën e estetikës dhe kozmetologjisë.

Akademia jonë është e përkushtuar për të ofruar nivelin më të lartë të arsimit dhe
#trajnimit për kursistet tanë.  Ne ofrojmë një gamë të gjerë #kursesh dhe programesh që mbulojnë gjithçka, nga teknikat bazë deri te #trajtimet e avancuara, duke siguruar që #studentët tanë të jenë plotësisht të përgatitur për të hyrë në fuqinë punëtore pas diplomimit.

Pavarësisht nëse jeni të interesuar të bëheni kozmetologe, estetiste, grimere ose terapist spa, ne kemi një program që do t'ju përshtatet nevojave tuaja.

Instruktorët tanë me përvojë dhe me licence nga York University do t'ju udhëheqin në çdo hap të rrugës, duke ofruar trajnime #praktike dhe vëmendje të personalizuar për t'ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja.

Në Akademinë per Akademia për Estetikë dhe Kozmetikë Purity Prishtinë jemi krenarë që jemi partnerë me institucione të njohura ndërkombëtarisht si Universiteti i York-ut dhe Fakulteti i Mjekësisë në Institutin PHD të Tel Avivit.  Partneritetet tona na lejojnë t'u ofrojmë studentëve tanë mundësinë për të fituar diploma të njohura në mbarë botën, duke u ofruar atyre një avantazh konkurrues në tregun e punës.

Përveç partneriteteve tona me institucione prestigjioze, ne jemi edhe përfaqësues të autorizuar për Kosovë dhe Shqipëri të linjës kozmetike profesionale Dermalogist.  Kjo linjë përdoret në mbarë botën dhe njihet për përbërësit e saj me cilësi të lartë dhe rezultatet efektive.

Si student në akademinë tonë, do të keni akses në teknologjinë dhe pajisjet më të fundit, si dhe mundësinë për të punuar me produkte të nivelit të lartë si Dermalogist.  Instruktorët tanë me përvojë do t'ju mësojnë se si t'i përdorni këto produkte dhe pajisje për të ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm për klientët tuaj.
Akademia për Estetikës dhe Kozmetologji PURITY në Prishtinë! 
Dega jonë ofron mbi 50 kurse dhe 4 programe në fushat e Kozmetologjisë, Estetikës, trajtimeve inovative kundër plakjes anti-age dhe Wellness SPA Terapisë.

Kjo është një mundësi një herë në jetë për të marrë trajnime të nivelit të lartë nga ekspertë të industrisë dhe për të fituar aftësi dhe njohuri të vlefshme në fushën e estetikës dhe kozmetologjisë.

Akademia jonë është e përkushtuar për të ofruar nivelin më të lartë të arsimit dhe
#trajnimit për kursistet tanë.  Ne ofrojmë një gamë të gjerë #kursesh dhe programesh që mbulojnë gjithçka, nga teknikat bazë deri te #trajtimet e avancuara, duke siguruar që #studentët tanë të jenë plotësisht të përgatitur për të hyrë në fuqinë punëtore pas diplomimit.

Pavarësisht nëse jeni të interesuar të bëheni kozmetologe, estetiste, grimere ose terapist spa, ne kemi një program që do t'ju përshtatet nevojave tuaja.

Instruktorët tanë me përvojë dhe me licence nga York University do t'ju udhëheqin në çdo hap të rrugës, duke ofruar trajnime #praktike dhe vëmendje të personalizuar për t'ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja.

Në Akademinë per Akademia për Estetikë dhe Kozmetikë Purity Prishtinë jemi krenarë që jemi partnerë me institucione të njohura ndërkombëtarisht si Universiteti i York-ut dhe Fakulteti i Mjekësisë në Institutin PHD të Tel Avivit.  Partneritetet tona na lejojnë t'u ofrojmë studentëve tanë mundësinë për të fituar diploma të njohura në mbarë botën, duke u ofruar atyre një avantazh konkurrues në tregun e punës.

Përveç partneriteteve tona me institucione prestigjioze, ne jemi edhe përfaqësues të autorizuar për Kosovë dhe Shqipëri të linjës kozmetike profesionale Dermalogist.  Kjo linjë përdoret në mbarë botën dhe njihet për përbërësit e saj me cilësi të lartë dhe rezultatet efektive.

Si student në akademinë tonë, do të keni akses në teknologjinë dhe pajisjet më të fundit, si dhe mundësinë për të punuar me produkte të nivelit të lartë si Dermalogist.  Instruktorët tanë me përvojë do t'ju mësojnë se si t'i përdorni këto produkte dhe pajisje për të ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm për klientët tuaj.
Mos e humbisni këtë mundësi të jashtëzakonshme për të nisur karrierën tuaj në industrinë e bukurisë. Aplikoni tani për një shans për të fituar një vend në akademinë tonë dhe për të marrë trajnim intensiv në teknikat dhe trajtimet më të fundit. Bashkohuni me Akademinë e Estetikës dhe Kozmetologjisë PURITY dhe hidhni hapin e parë drejt karrierës suaj të ëndrrave sot!

×××××××××××××××××××××××××××××××
Akademia për Estetikës dhe Kozmetologji PURITY në Prishtinë!
Dega jonë ofron mbi 50 kurse dhe 4 programe në fushat e Kozmetologjisë, Estetikës, trajtimeve inovative kundër plakjes anti-age dhe Wellness SPA Terapisë.

Kjo është një mundësi një herë në jetë për të marrë trajnime të nivelit të lartë nga ekspertë të industrisë dhe për të fituar aftësi dhe njohuri të vlefshme në fushën e estetikës dhe kozmetologjisë.

Akademia jonë është e përkushtuar për të ofruar nivelin më të lartë të arsimit dhe
#trajnimit për kursistet tanë. Ne ofrojmë një gamë të gjerë #kursesh dhe programesh që mbulojnë gjithçka, nga teknikat bazë deri te #trajtimet e avancuara, duke siguruar që #studentët tanë të jenë plotësisht të përgatitur për të hyrë në fuqinë punëtore pas diplomimit.

Pavarësisht nëse jeni të interesuar të bëheni kozmetologe, estetiste, grimere ose terapist spa, ne kemi një program që do t'ju përshtatet nevojave tuaja.

Instruktorët tanë me përvojë dhe me licence nga York University do t'ju udhëheqin në çdo hap të rrugës, duke ofruar trajnime #praktike dhe vëmendje të personalizuar për t'ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja.

Në Akademinë per Akademia për Estetikë dhe Kozmetikë Purity Prishtinë jemi krenarë që jemi partnerë me institucione të njohura ndërkombëtarisht si Universiteti i York-ut dhe Fakulteti i Mjekësisë në Institutin PHD të Tel Avivit. Partneritetet tona na lejojnë t'u ofrojmë studentëve tanë mundësinë për të fituar diploma të njohura në mbarë botën, duke u ofruar atyre një avantazh konkurrues në tregun e punës.

Përveç partneriteteve tona me institucione prestigjioze, ne jemi edhe përfaqësues të autorizuar për Kosovë dhe Shqipëri të linjës kozmetike profesionale Dermalogist. Kjo linjë përdoret në mbarë botën dhe njihet për përbërësit e saj me cilësi të lartë.
#CapCut Akademia per Estetike  dhe Kozmetologji PURITY dega ne Prishtine ofron mbi 50 kurse dhe 4 programe te ndryshme ne fushen e Estetikes Kozmetologji Wellness SPATherapy. 
PURITY eshte pjese e sistemit ndërkombëtar te #arsimit dhe punohet sipas protokolit te York University dhe Fakullteti te Mjeksise ne TelAviv PHD Institut.

Cdo kurs ofron pjesen teorike demostrim nga profesoresha pastaj pjesen praktike ne modele live dhe provimin final teorik dhe praktik.
Pas mbarimit vlersimet dergohen ne York dhe na afat me te shkurt te munedshem Diplomat postohen per Kosove.

Per regjistrim ju duheni te na degoni foto leternjoftimin ne dy ane email adrese me nje nr kontaktues Koleget nga financa do te ju dergojne faturen per pagese te kestit te pare dhe keshtu ndahet vendi dhe orari per ju !

Rrjeti i Akademise PURITY mban cmimin oskarit te popullaritetit te Vijenes 2018 dhe Ballkan AWARD per akademi me te mire te aftesimit profesional 2019.

Mos e humbisni këtë mundësi të jashtëzakonshme për të nisur karrierën tuaj në industrinë e bukurisë.  Aplikoni tani për një shans për të fituar një vend në akademinë tonë dhe për të marrë trajnim intensiv në teknikat dhe trajtimet më të fundit.  Bashkohuni me Akademinë e Estetikës dhe Kozmetologjisë PURITY dhe hidhni hapin e parë drejt karrierës suaj të ëndrrave sot!

×××××××××××××××××××××××××××××××
Akademia për Estetikës dhe Kozmetologji PURITY në Prishtinë! 
Dega jonë ofron mbi 50 kurse dhe 4 programe në fushat e Kozmetologjisë, Estetikës, trajtimeve inovative kundër plakjes anti-age dhe Wellness SPA Terapisë.

Kjo është një mundësi një herë në jetë për të marrë trajnime të nivelit të lartë nga ekspertë të industrisë dhe për të fituar aftësi dhe njohuri të vlefshme në fushën e estetikës dhe kozmetologjisë.

Akademia jonë është e përkushtuar për të ofruar nivelin më të lartë të arsimit dhe #trajnimit për kursistet tanë.  Ne ofrojmë një gamë të gjerë #kursesh dhe programesh që mbulojnë gjithçka, nga teknikat bazë deri te #trajtimet e avancuara, duke siguruar që #studentët tanë të jenë plotësisht të përgatitur për të hyrë në fuqinë punëtore pas diplomimit.

Pavarësisht nëse jeni të interesuar të bëheni kozmetologe, esteti
Get TikTok App