Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

© 2022 TikTok

#cruisevacay

3.7M views

Cruising tips - bila time best nak enjoy facilities cruise. Apa yang penting naik cruise ni? Is it the destination atau the cruise experience itself. Pada pendapat admin, kalau cruising 2 malam x perlu pilih destination, sebab 2 malam better habiskan untuk experience cruise tu sendiri. Ada bnyk aktiviti, so kalau keluar dah habis waktu siang diluar. 3 Nights cruise mungkin ok kalau nak pick destination untuk day trip di tempat mcm Penang, Langkawi & Phuket. Tempat tu pula pada admin, better tempat yang kita dah tau, jadi kita tau nak menuju ke mana. X buang masa baru nak explore sebab waktu tak panjang. 3 destination tu Malaysian dah biasa pada admin tempat yang sangat sesuai untuk daytrip.So before pilih dates tetapkan apa yang korang nak. Date bnyk, destination bnyk, pakej pun bnyk. Kalau korang dah tau apa yang nak, proses booking jadi mudah. Untuk kami pun senang dah… 😊#gentingdream #resortworldcruise #fyp #cruisevacay #pridestour #cruiseship #traveltiktok #malaysiatiktok
Get TikTok App