Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

eh-background

Create effects

© 2023 TikTok

#cottonsuits

3.4M views

#punjabi_suit_lover #cottonsuits #salwarsuit
NEW ARRIVAL EXCLUSIVE PREMIUM SOFT BROCADE. SIDE DEPAN - BASE MINT GREEN DAN CORAK PAISLEY COLOR DUSTY CYAN & GREY SOFT BROCADE ✅ BOTH SIDE BOLEH GUNA ✅ TAK MUDAH RENYOK ✅ TAK TEBAL & TAK MIANG ✅ TAK PANAS ✅ Tak de istilah ORI atau tak ORI ye untuk brocade. Setiap brocade die ade keunikan tersendiri Bukan semua brocade jenis lembut, dan soft brocade tak bermakna brocade tu paling bagus. Antara soft brocade dengan brocade yang tebal,soft brocade lebih rendah harga die yang kite boleh dapati supplier Soft brocade tu ade nama khas dan yang kasar pun ade nama khas. Bukan sebab kualiti ye tapi tu memang di cipta khas untuk hasilkan design yg nampak mewah,anggun dan exclusive. Yang kasar tu lebih rumit cara tenunan die dan menggunakan bahan benang lebih banyak. Tapi kami putuskan menjual dengan harga sama rata. Lagi tebal brocade tu lg mahal harga die esspecially yang jenis emboss yang ade benang matelic. Banyak jenis benang dan teknik pembuatan tu lebih rumit berbanding soft brocade. Kami suka bawakan pelbagai jenis brocade yang ade di pasaran international bukan bertumpu kepada soft brocade semata-mata Stock dah tersedia, tunggu pos je lepas dah bayo ye. Nak bayo 2 kali boleh je. wasak wasak wasak je untuk sebarang persoalan Kami sedia membantu 😉 #brocadebyborderlaceglam #brocademurah #kainbrocade #brocadekl #brocadesg #cottonsuits #brocadebrunei #kitajagakita #lacemalaysia #borderlace #jubah #kainpasang #telekung #kain #sale #bajubertunang #bajusanding #bajuraya #malaywedding #brocadefabric #brocademalaysia #kainbrocademalaysia #solemnization #bajubrocade #softbrocade #borderlacemurah #kainsongket #bajuraya2023 #lacemalaysia #bajupengantin
Get TikTok App