Pusat Keselamatan

Misi TikTok yaiku nangkep lan nyaosake kreativitas, kawruh, lan momen sajrone urip saben dinane ing donya. Minangka komunitas global sing ngupaya ing babagan kreativitas lan ekspresi, penting menawa pangguna ngrasa aman lan nyaman ing komunitas iki. Kabijakan lan alat kita dikembangake kanggo nyengkuyung lingkungan sing positif lan aman kanggo komunitas, lan kita yakin menawa pangguna bakal ngurmati lan ngleksanane paugeran iki kanggo njaga TikTok tetep nyenengake lan semanak kanggo sapa wae.