Babagan TikTok

TikTok kuwi destinasi pangarsa donya kanggo video seluler cekak. Misi kita yaiku motret lan nyaosake kreativitas, kawruh, lan momen wigati ing urip sadina-dina ing donya. TikTok nyemangati sapa wae supaya dadi kreator langsung saka ponsel pintere, lan duwe tekad mbangun komunitas kanthi nyemangati pangguna supaya mbage minat lan ekspresi kreatife lumantar video. TikTok duwe kantor ing Beijing, Berlin, Jakarta, London, Los Angeles, Moscow, Mumbai, Sao Paulo, Seoul, Shanghai, Singapura, lan Tokyo. Ing taun 2018, TikTok dadi salah sijine apl sing paling akeh diundhuh ing donya. TikTok sumadhiya ing saindhenging donya kanggo iOS lan Android.