Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

yoniwellness

YoniWellness-Dr.CristinaBuzgar

46Following
140.6KFollowers
660KLikes

Dr. Cristina Buzgar 🌸 Medic Specialist Ob-Gin 🌸 Iaşi - LUNA MED sau ARCADIA

Playlists

Imagini echografice 🌸

11 posts

De pe canalul Youtube 🤍

29 posts

Videos

Azi proiectul Yoni Wellness împlineṣte 3 ani
🎉🎉🎉

Mulțumiri tuturor pacientelor, fanilor, abonaților ṣi sponsorilor acestei minunate platforme educaționale care aduce conṣtientizare ṣi informații GRATUITE femeilor de pretutindeni. 🙏🙏🙏

Multumesc tuturor colaboratorilor care aduc calitate proiectului si datorită cărora contentul este optim evidențiat.

Suntem peste 50.000 pe youtube, peste 130.000 pe tiktok iar pe facebook si instagram peste 20.000. Creṣtere organică fără reclame platite.

Peste 3 milioane de oameni au urmarit cel puțin un episod yoni wellness, iar sutele de mii de mesaje, mailuri si comentarii primite mi-au dat motivație să continui în toți aceṣti 3 ani.

Recunosc, în acest proiect am investit extrem de mult din toate punctele de vedere. A fost cam cât un extra job. Mi-am facut timp să răspund personal GRATUIT tuturor celor peste 1 milion de comentarii de pe canalul de youtube. Să scriu sute de articole sa filmez sute de episoade despre tot ce înseamna sarcină, boli ṣi patologii ginecologice, de la copilărie până în postmenopauză. V-am povestit despre boli, contracepție, infecţii, cancere ṣi în mare parte am acoperit problemele cu care se poate confrunta o femeie pe parcursul vieții.

Miile de paciente mulțumite si toate mesajele ṣi comentariile dvs de recunoṣtință si mulțumire pe care le-am primit din partea dvs m-au motivat să continui să investesc timp ṣi energie în educația de care lumea are atât de multă nevoie.

Vă aṣtept ṣi în continuare cu subiecte faine iar din toamnă v-am pregătit o surpriză care în mod cert va fi pe placul dvs.

La mulți ani Yoni Wellness!
Vă mulțumesc tuturor cu recunoṣtință !
Get TikTok App