Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

webmasterynl

Webmastery

17Following
40Followers
476Likes

24/7 Social media redactie & webcare door thuiswerkers | social enterprise

Dans jij vanaf je thuiswerkplek met ons mee?
Op deze jaarlijkse Dag van de Thuiswerker, zetten we mensen in het zonnetje die altijd vanuit huis werken. 🏠
Dit jaar doen wij een dansje vanaf onze thuiswerkplek.
Ben jij ook blij dat je vanuit huis kunt werken? Laat dat dan trots zien (ook met een dansje?) en gebruik de hashtag
#DagvandeThuiswerker .

Bij Webmastery wisten we het al jaren, en nu willen we anderen ervan bewust maken: vanuit huis werken kan een langdurige oplossing zijn voor mensen met en zonder aandoening. Voor de mensen zelf, die met thuiswerken een betere balans in hun leven krijgen. En voor werkgevers die door de thuiswerkbaan te omarmen als serieuze mogelijkheid minder snel afscheid hoeven te nemen van medewerkers die langdurig ziek worden en moeite hebben met de reis naar- of de drukte op kantoor.
.
.
#ThuiswerkenIsFijn #inhaker #SocialEnterprise #Thuiswerken #inhaakdag #Thuiswerker #WerkenVanuitHuis #WerkenMetEenAandoening #WerkenMetEenBeperking #inhaakdagen #AfstandTotDeArbeidsmarkt #LeukeBaan #inhakers
16 maart is het alweer voor de 3e keer de #DagvandeThuiswerker 🥳
Wij zitten er al klaar voor. Maar dat zitten we natuurlijk het hele jaar al, want bij Webmastery werken we altijd vanuit huis!

Daarnaast is het 15 maart #NappingDay . Ook toepasselijk want als je thuis werkt, kun je soms tussendoor een dutje inplannen waardoor je er daarna weer fris tegenaan kunt!
Zaterdag 18 maart is het #CompaniesThatCareDay . Een dag voor bedrijven die geven on hun werknemers. Zo'n bedrijf zijn wij zeker. Samen met alle andere mooie #SocialEnterprises .
.
.
#fyp #ForYouPage #ThuiswerkenIsFijn #inhaker #SocialEnterprise #Thuiswerken #inhaakdag #Thuiswerker #WerkenVanuitHuis #WerkenMetEenAandoening #WerkenMetEenBeperking #inhaakdagen #AfstandTotDeArbeidsmarkt #LeukeBaan #inhakers
Get TikTok App