Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

verifi.cat

Verificat

1Following
4394Followers
50.5KLikes

🔸 Desmentim notícies falses 📌 @desfake 👉 www.verificat.cat

🪶 "Hoy es siempre todavía. Y ahora es el momento de cumplir las promesas que nos hicimos" Aquesta frase, que @sanchezcastejon atribueix a Machado i @anunezfeijoo a @serranoismael, ha protagonitzat un dels moments més virals de la sessió d'#investidura. I vosaltres, de qui creieu que és? 🤔
🗣️"No va ser un govern socialista el que en un sol dia va indultar 1.443 persones sense al·legar ni un sol motiu d'interès general", ha dit @patxilopez Es referia als que va atorgar el govern d'Aznar l'1 de desembre del 2000. Però, quins arguments va donar? T'ho expliquem en aquest vídeo!👆📹 📌 Desa i comparteix!
🔴 És FALS que Espanya hagi millorat la seva posició "a tots els rànquings de qualitat democràtica" els darrers cinc anys, com ha dit @sanchezcastejon en les dues jornades de la sessió d'#investidura. 📊 Encara que ha pujat a l'índex del V-Dem Institute, ha perdut posicions tant en el de The Economist, com en el de Freedom House. 📌 Desa i comparteix!
🗣️ Sánchez ha afirmat en ell discurs d’#investidura que hi ha 2,3 milions més d’ocupats. 🟡 És ENGANYÓS. No ha especificat respecte a quin període, però si ho comparem amb la seva arribada al govern, l’augment és d'1,8 milions. 📌 Desa i comparteix.
Get TikTok App