Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

totsantcugat

TOT Sant Cugat

62Following
730Followers
4432Likes

TOT Sant Cugat és el mitjà d’informació líder de la ciutat

Bon dia, és divendres i, per tant, és dia #TOT 🤩! En aquesta edició trobareu a la portada el cartell del festival Petits Camaleons que se celebra aquest cap de setmana a Sant Cugat. A més, i tal com ens explica, la directora adjunta, @agataguino, dins del TOT Sant Cugat trobarem tota la informació i la programació del festival, un especial dedicat a la gent gran, ja que el dia 1 d'octubre se celebra el Dia Mundial de la Gent Gran. Què més? Doncs una entrevista a Ramon Talamàs, president de la Cambra de Terrassa. Això i molt més al TOT. No us quedeu sense 🗞️! #TOT #divendres #santcugat #musica #festival
Bon dia, és divendres i és dia de #TOT 🤩! Aquesta setmana a la portada tenim el cartell de Sant Cugat Fantàstic, que arriba aquest cap de setmana als cinemes de Sant Cugat. Tal com ens expliquen, la directora del TOT, @LauraGrau i @JR Armadàs , organitzador del festival, en el TOT trobareu tota la informació i la programació del festival Sant Cugat Fantàstic. Què més trobarem? Una entrevista a Natalia Megias i Santi Pie, nova presidenta i nou cap de colla dels Castellers de Sant Cugat. Això i molt més al TOT de la setmana!

#divendres #santcugat #cinema #festivalcine #castellers
📸 Fins al 21 de setembre pots participar en el TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya amb la teva millor foto de l'estiu. Publica la teva foto a Instagram amb l'etiqueta #totfotoportada2023 o omple el formulari al web www.totfotoportada.cat. Si participes en el TOT Fotoportada, podràs guanyar un dels premis que sumen un total de més de 8.000 €.
Bon dia, és divendres i, és dia #TOT 🤩! Aquesta setmana publiquem un especial dels 30 anys del @Teatreauditori #santcugat amb imatges històriques, repassem la història i els espectacles de la nova temporada. Agafa el TOT perquè trobaràs totes les activitats de la Festa Major de Valldoreix, com els concerts de Mariona Escoda i Buhos, entre moltes altres activitats! A banda del programa de la Festa Major de Volpelleres que també se celebra aquest cap de setmana! Què més ens explica, @loragrau, directora del TOT? Doncs una entrevista a Marta Pessarrodona, una de les intel·lectuals de més prestigi del país que li acaben d'atorgar la Medalla d'Or de la Generalitat!
Bon cap de setmana i no us quedeu sense el vostre TOT 🗞️!

#totsantcugat #peratu #divendres #festamajor #activitats #valldoreix #volpelleres
Bon dia, és divendres i és dia de #TOT 🤩! Aquesta setmana a la portada tenim una foto del TOT Fotoportada de l'any passat, que com ja sabeu podeu participar fins al setembre. Tal com ens explica, la directora del TOT, @loragrau, en aquesta edició trobareu els resultats de les eleccions al senat i al congrés i les reaccions dels partits santcugatencs, un especial obert a l'agost amb els establiments oberts i una entrevista a l'Anna Maria Osa, Jutgessa de Pau del Jutjat de Sant Cugat, que ens explicarà quines novetats hi ha. A més de totes les activitats especials de la setmana, així com la Festa major del barri Sol i Aire. Això i molt més al TOT de la setmana!

#estiu #totsantcugat #santcugat #eleccions #totfotoportada
Bon dia, és divendres i és dia de #TOT 🤩! Aquesta setmana li dediquem la porta al TOT Fotoportada, que com ja sabeu és el concurs de fotografia més popular a Sant Cugat i en el qual podeu participar fins al setembre. Tal com ens explica la directora adjunta, @agataguino, avui comença la Festa Major de La Floresta i en aquest TOT trobareu detallades totes les activitats! Què més? Doncs un reportatge especial animals, ja que són una part important de les famílies santcugatenques, totes les activitats de la setmana i també, una entrevista a Domingo Nogueras, un santcugatenc de 92 anys que era el cap d'estació de Sant Cugat. Això i molt més al TOT. No us quedeu sense 🗞️!

#totsantcugat #divendres #activitats #festamajorlafloresta #animals
Bon dia, és divendres i és dia de #TOT 🤩! I tal i com ens explica la directora del TOT, @loragrau, aquesta setmana dediquem la portada al claustre del Monestir que serà l’escenari dels tres concerts del Festival Angular Cambra. Teniu més ganes de Festa Major? Avui comencen els tres dies de festa a Mira-sol, i al TOT Sant Cugat hi trobareu totes les activitats! Què més? Un recull de més de 100 fotografies de la Festa Major de Sant Cugat, una entrevista a Carles Martínez, actor i santcugatenc, i ens explicarà de què tracten les Lectures a la Fresca que se celebraran la setmana que ve. A més, d’un reportatge complet amb fotografies històriques de la perruqueria Llongueras que celebra 100 anys! No us quedeu sense el vostre exemplar! Bon cap de setmana!

#santcugat #totsantcugat #divendres #festamajormirasol #fmsantcugat
Get TikTok App