Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
ada tips tak nk elak dari cctv😔 #fyp #esekeli #foryoupage #fdmcmalaysia #fypgakni
00:00/00:00
ada tips tak nk elak dari cctv😔 #fyp #esekeli #foryoupage #fdmcmalaysia #fypgakni
syahin_n
Afifsyahin · 5-28

192 comments

Log in to comment
hazel

i should do this

5-28

1
Reply

jodoh org♡

maaf tak boleh bantu 😭

5-28

1312
Reply

MakCikLawaPak

pakai kete lain bang tntu xde cctv😂

5-28

872
Reply

Afifsyahin · Creator

Nk nek grab😔

5-28

179
Reply

biskut 🍪 !

ha sudah😭

5-28

365
Reply

ᴛᴇᴀᴄʜᴇʀ ʜᴀɴɪs

kene pakai topeng muka pstu tukar kereta🤣

5-28

330
Reply

adil fariq

bang naik kapal terbang je lepasni

5-28

421
Reply

View more replies (4)

cikpikaaa 🦋

Keluar je dgn yg jdi cctv tu hahahhahaha

5-28

103
Reply

Kiela🕊

Buat laaaaa

5-28

46
Reply

ISHA 🆁︎🅰︎🆆︎🆁︎

sng je dok umah

5-28

44
Reply

𝗙𝗶𝗾!!

tuka warne meroon bang😂

5-28

50
Reply

Afifsyahin · Creator

Minat warna nescafe😌

5-28

15
Reply

safiahsyamiera

Pakai je kereta lainn😌

5-28

17
Reply

ℱ𝒶𝓈𝒽𝒶🦕

pakai kete kancil bng

5-28

19
Reply

𝐈𝐒𝐙𝐖𝐎𝐊𝐄𝐘_.

merata cctv ni

5-28

8
Reply

Afifsyahin · Creator

Kan😌

5-28

1
Reply

ikankekek

ddk rmh

5-28

8
Reply

Ayen 🧃

baik helicopter bang

5-28

6
Reply

Afifsyahin · Creator

Link Shopee ada x ?

5-28

0
Reply

𝙨𝙝𝙖𝙖<3

pyh aarr no plat dia sja bleh cam😂

5-28

6
Reply

Afifsyahin · Creator

No jackpot tu

5-28

1
Reply

CEO OF CERING ಥ‿ಥ

boleh ... jum swap dengan wira saya konpem tk cam

5-28

4
Reply

Afifsyahin · Creator

Saya pun ada wira bang😌

5-28

2
Reply

fitridotcom

Best woo kalau ada member ramai . 😂 mudah nak suruh skodeng kalau terserempak dengan partner kita.

5-28

3
Reply

copea

Hensem

5-28

4
Reply

𝒜𝓏𝓁𝒾𝓃 𝓈𝒽𝒶𝒽𝒾𝓇𝒶 🕊

Walaupun owner tukar2 rim cctv tepat cam 😂

5-29

2
Reply

Recommended videos

Get TikTok App