Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
busy la, banyak betul singki sumbat time raya ni ya
00:00/00:00
busy la, banyak betul singki sumbat time raya ni ya
shahh997
RulZ · 5-4

68 comments

Log in to comment
Ryz Poke.

notice @RulZ

5-4

1
Reply

View more replies (1)

nitrohensem

ayam , hati , daging , sayur semua termasok dalam singki , tu sumbat 😂

5-4

244
Reply

RulZ · Creator

Minyak pun boleh jadi

5-4

73
Reply

View more replies (5)

RUL

awal ke

5-4

48
Reply

RulZ · Creator

Ye rul

5-4

17
Reply

View more replies (1)

𝕸𝖆𝖓𝖆 𝖘𝖆𝖞𝖆 𝖙𝖆𝖚

batang paip kuning tu aku ada banyak cuma kepala hujung dia yg tajam tu x dk, cari kedai banyak x dk dulu aku buat plumber hotel

5-4

21
Reply

View more replies (3)

suntoi_7

bang saya punya hati tersumbat boleh dtg tolong tak sebab banyak sangat nama yang tersumbat dekat dlm tolong hapuskan saya tak mampu nk buat sendiri🙃

5-4

5
Reply

RulZ · Creator

owh itu kena pakai exos ahm bang baru okay

5-4

1
Reply

View more replies (2)

ಥ_ಥ

hi bang😁

5-4

3
Reply

RulZ · Creator

Hi

5-4

0
Reply

@peih._

rul serba boleh 🥺

5-4

2
Reply

Furniture and meat

orang lagu free fire tiktok viral

5-29

2
Reply

TSX | AdikFeme

diam ii main moto bergerak membuat service utk org ramai

5-4

1
Reply

sya...

bang area Johor ade buat servis ak? 😂 notice bang ysuku

5-4

1
Reply

RulZ · Creator

Tak buat jauh bang🤣

5-4

0
Reply

Fauzan

hadirrr

5-7

1
Reply

🌀Ray🌀

awal

5-4

1
Reply

Ka

eh Sama la bang Kita🤙

5-5

1
Reply

Suhaibsabri

rindu weng weng

5-5

1
Reply

rul

awal ke rul

5-4

1
Reply

RulZ · Creator

lambat sikit rul

5-4

0
Reply

user sedang sad🐒

awal bang😏

5-4

1
Reply

ALYA<♡>

Jatuh telepon tu tade papo lh😌

5-29

0
Reply

LEAD・xKENXㅤ👒

tutorial nya bang kalau singki atau tandas tersumbat !!!

5-23

0
Reply

bangman hijou

x pe x dapat duit asalkan ade anak perempuan tengah tengok kite buat kerja🤭

5-7

0
Reply

*awas asap rokok*|||

bagus ii

5-6

0
Reply

Recommended videos

Get TikTok App