Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
pengorbanan mereka selalu disalah erti😌 #fypmalaysia🇲🇾 #wifehusband #myarmy #anktentera #wifearmy #viral
00:00/00:00
pengorbanan mereka selalu disalah erti😌 #fypmalaysia🇲🇾 #wifehusband #myarmy #anktentera #wifearmy #viral
selipar_buruk1
𝐵𝐼𝑁𝐼 𝑂𝑅𝐴𝑁𝐺 💚 · 5-22

350 comments

Log in to comment
𝐵𝐼𝑁𝐼 𝑂𝑅𝐴𝑁𝐺 💚 · Creator

Maksud penat yang saya maksudkn tu adalah xtentu masa kerja xbermaksud swsta pun xpenat ye😅jangan serius sangat hampa😂

5-23

5
Reply

CEO_Of Tauhu Bergedil😎

so kami hat keja bukan kerajaan atau tentera x penat lah cri rzki untuk orng tersayang?😳

5-23

44
Reply

View more replies (46)

mssy4ff

trueee

5-22

1
Reply

_badrul

miss this kem🥺

5-22

1
Reply

Cikhajar

tak juga , penat nak fham kerja curang dia tu 😂 last2 undur diri je lah

5-23

16
Reply

𝐵𝐼𝑁𝐼 𝑂𝑅𝐴𝑁𝐺 💚 · Creator

saya pun heran dalam penat masih ada masa untuk curang🥺sabar ye awk dan semoga awak akn dapat yang lebih baik dari dia🥰amin

5-23

4
Reply

View more replies (5)

Suri Hati Jembal Merah

isteri tentera hadir..

5-23

14
Reply

View more replies (2)

MR.spike

Sye keje x penat lnsung,sbb bukn sye bukan angota,angota je pnat🤣🤣

5-23

5
Reply

View more replies (1)

Princess❤️

Hahaha tapi kena sabar n kuat kan . Rindunyaa tunangku ya Allah . skrg dia tgah kursus , tulah tak leh selalu contact . inshaAllah semoga lbh kuat🥰

5-22

5
Reply

View more replies (2)

Nurul Wahida🤍

betul, klau kursus lagi la🥹🥹🥹

5-23

3
Reply

AR♡

pada pendapat sya husband sya bukan askar la..so sya x thu teruk mcam mna dia cari rezeki untk org yg tersyang 😌

5-23

3
Reply

Nur Ayuni

husband kita pun kem situu .. 🥰

5-22

2
Reply

DAGUPARUT🕊️

kem syed sirajuddin 🥰 tunang sy duk dlam kem tu , now tngh kursus semoga urusan kami dipermudahkan tahun depan 😌

5-23

2
Reply

𝐵𝐼𝑁𝐼 𝑂𝑅𝐴𝑁𝐺 💚 · Creator

semoga awak dipermudahkan segala urusan ya😉amin

5-23

0
Reply

Muhammad_Azree

mcm kenal kete bezza merah depan tu🤣🤣🤣

5-23

2
Reply

View more replies (1)

💞ᴺᵒʳ ᵃᵗⁱqᵃʰ ᵃᵐⁱʳᵃ💞

gemas abg dan kk ipar dok citu

5-22

2
Reply

View more replies (1)

uyah96

ex kerja sana🥺rndu sgt²..msih smpn no msing²..hnya mmpu nmpk sttus wtsap x brni nak chat🥺takut ganggu dia..

5-22

2
Reply

View more replies (12)

𝗣𝗜𝗝𝗜𝗘𝗕𝗔𝗜𝗞🤡,

@amirulngoi @4mer_lahh 😂😂 goyang kaki je sejak dh pencen ni😂😂

5-23

2
Reply

View more replies (1)

View more replies (3)

𝓒𝓲𝓴𝓳𝓪𝓪❤︎

hai kesayangan @cikpuansara 🤪

5-23

2
Reply

View more replies (4)

Recommended videos

Get TikTok App