Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Reply to @zrfmhwsony7 peringatan kalau ada sales tgk expired date 😂
00:00/00:00
Reply to @zrfmhwsony7 peringatan kalau ada sales tgk expired date 😂
sarahazrahi
sarah ✨ceo of gummy✨ · 6-25

103 comments

Log in to comment
chokilate00

nak beli..bukan apa,anak minta beli kat shopee yang gambar mata..ibu mampu masuk troli je,tak sanggup nak payment😂ghisau😂

6-25

456
Reply

View more replies (3)

moonseptmbr

oh ni y macam y viral tu dlu dri Korea tp org kata tu tak halal

6-30

43
Reply

View more replies (1)

ciee

Apebenda ni kak bole makan ke HAHAHA

6-25

54
Reply

View more replies (3)

QEU

mne bleh mintak resepi org bisness..😅

6-25

537
Reply

View more replies (2)

Tengku Megat ZRFM 1998

Terbaik la akak, Lihat tarikh Sebelum Beli... Jangan lupa ye, tulis tarikh luput dekat nota... Buat yang Terbaik ye...

6-25

48
Reply

sarah ✨ceo of gummy✨ · Creator

Thank youu💕

6-25

4
Reply

View more replies (1)

Sy_Cumel

Kak cara nk buat gummy tu cm mana kak

6-25

33
Reply

sarah ✨ceo of gummy✨ · Creator

P skroll tiktok

6-25

7
Reply

View more replies (1)

nak x1r

nak beli kak , nak link

6-25

10
Reply

View more replies (1)

ayenn

kedai tu saya pernah g beli flavour untuk buat aiskrim, ayah beli tak check exp, kena2 dah exp tapi takde promo pun, esok terus g tukar 😂

6-25

3
Reply

sarah ✨ceo of gummy✨ · Creator

Tuhlaa..kita customer kena alert dgn expired date tuh

6-25

2
Reply

Fieqaroslan

Macam mana nak beli sis

6-26

2
Reply

View more replies (1)

dekka

nk beli

6-25

2
Reply

Vejaya Vejaya

akka berapa itu gammy

7-3

1
Reply

......

harga berapa🥰

6-25

1
Reply

FREE FIRE

nak beli kat mane tu

7-20

0
Reply

watieipoh

mcm yen kt sppk je🤭🤭🤭

7-6

0
Reply

muhammadadamzakwa1

boleh makan ke kak

7-3

0
Reply

FaTtah IbRahIm

Boleh mkn ker??

7-3

0
Reply

tanpanama

nk order mcm mna

7-3

0
Reply

zarinakamis1

kenapa sikit sangat inti dia😌

7-3

0
Reply

Cinnamon

tahan berapa lama .. nak order tp sy kat sarawak 😅

7-3

0
Reply

Recommended videos

Get TikTok App