Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Reply to @babygurljee kepada yg beli dekat shopee i asyik cancel je order..i mintak maaf..
00:00/00:00
Reply to @babygurljee kepada yg beli dekat shopee i asyik cancel je order..i mintak maaf..
sarahazrahi
sarah ✨ceo of gummy✨ · 6-22

482 comments

Log in to comment
shazhida

macam mana rasa gummy ni guys

6-22

1658
Reply

View more replies (16)

Tengku Megat ZRFM 1998

Kalau harga murah, Biasa nya tarikh nak habis tu.

6-22

129
Reply

NurAzila

sis untuk doorgift sesuai tak😅

6-23

56
Reply

View more replies (1)

kamen rider ijat

kalau kakak jual kat shopee saya nak beli and kalau ada bagitahulah nama kedai🗿

6-22

927
Reply

View more replies (1)

iamme

dulu famous betul tiktok akak ni... mesti lalu je video akak ni pasal gummy ni...

6-22

3
Reply

Siti Fatimah66225

links

6-22

2
Reply

_zyieanna🦋

donefollow🥰

6-22

2
Reply

byzuraholmes

I wanna try but idk how to buy

6-25

0
Reply

QaiseX1

@reincarnatedgummy gummy

6-22

0
Reply

View more replies (1)

Ms Kuala 🐨

Ada!! Sy dri hri tu nk rasa tpi xpernh dpt nk beli🥺

6-22

750
Reply

Wondakopeyy🦋

NAKKK

6-22

121
Reply

sarah ✨ceo of gummy✨ · Creator

Add to cart please!

6-23

2
Reply

𝕯𝖐𝖖 𝖎𝖗𝖋𝖆𝖓

kak links shoppe mana?

6-22

62
Reply

View more replies (4)

𝒯𝑜𝓂𝒶𝓉𝑜

Adaaaa🥰

6-22

16
Reply

Aisyahizln

Apa tu gummy? Macam menarik 😍

6-22

16
Reply

sarah ✨ceo of gummy✨ · Creator

Gula” awk mcm marshmellow gittew

6-23

2
Reply

View more replies (2)

qqisnq

saya

6-22

9
Reply

View more replies (1)

YOWAI

ada shoppe tak🥺🥺

6-22

6
Reply

View more replies (1)

СιΚεΚιn🐝

nak kak

6-22

5
Reply

اينتن 🌻

SISSSS NAK BELI SISSSS!

6-22

4
Reply

Recommended videos

Get TikTok App