Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

sagro.infra.milieu.sloop

sagro

0Following
46Followers
212Likes

𝕊 𝕥 𝕖 𝕣 𝕜. 𝕚 𝕟. 𝕎 𝕖 𝕣 𝕜. 🏚 | 🚚 | ♻ | 🌱 | ⚓ #werkenbijsagro

🌟News: Sagro Decommissioning's New Project! 🚧🏗️ Ready to dive into such amazing projects? Visit www.werkenbijsagro.nl to learn more. 💼👷‍♂️ #SagroDecommissioning #Decom #NewProject #JoinUs #CareerOpportunity 💪🌍

And guess what? There are plenty more incredible offshore objects lined up for us to expertly dismantle in the near future! Stay tuned! 🌊🔧 #FutureProjects #OffshoreIndustry #Viraal #foryoupage #Followme
Afgelopen zaterdag werden we 's ochtends vroeg ontvangen in brasserie Het Vijfde Caisson met koffie en een bolus. Nadat we kennis hadden gemaakt met onze gidsen, werden we verwacht in het #Watersnoodmuseum .

Na een indrukwekkend introductiepraatje gingen we verder de caissons in. De ruimtes waren ingericht met spullen die gevonden waren na de ramp en er was ook een groot archief met beeldmateriaal en andere documentatie. Ondertussen vertelden de gidsen aanvullende verhalen en keken we naar een stukje film.

We vervolgende ons uitstapje naar #Zierikzee . Daar werden we verwacht op de #rondvaartboot voor een echte #zeehondensafari . De boot voer naar een #zandbank in de #Oosterschelde , terwijl we genoten van een heerlijke lunch. Bij aankomst zagen we dat de zandbank vol zat met heerlijke zonnende zeehonden. Het was een prachtig gezicht!

Het was een gezellige en schitterend zonnige dag! Ben jij er de volgende keer ook bij? #sagro #werkenbijsagro
B A M! Strak in de lak én gloedjenieuw: deze #Volvo #vrachtwagen . Mooie #samenwerking tussen Kole Transport en #BAM . Wie zien we binnenkort op de weg? @volvotrucks
Dit was #2022 ! Een jaar vol schitterende projecten, toffe uitdagingen, nieuwe kansen en mooie samenwerkingen!
#sagro #werkenbijsagro #gelukkignieuwjaar #fo #foryou
Zaterdag 10 december zijn we weer op pad geweest met de #personeelsvereniging van #sagro !

We werden om 10.00 uur verwacht in ’s-Heerenhoek om van daar uit met de bus de collega’s in Zeeuws-Vlaanderen op te pikken en dan door te rijden naar het mooie # Brugge in #België .

Het was mistig wat het geheel een feeëriek tintje gaf. In Brugge brak de zon door. Als eerste stond een lunch op het programma.

We werden verwacht in de catacomben van het #Frietmuseum . Na echte Belgische frieten en wat snacks te hebben genuttigd, werd de groep in tweeën gedeeld.

De ene groep ging voor een rondleiding naar het #Chocolademuseum de andere groep mocht de rondleiding starten in het #Frietmuseum .

Voor de rondleiding waren twee gidsen ingevlogen die vol beleving vertelde over de musea: Was leuk opgezet en nog leerzaam ook.

Bij het Chocolademuseum kon zelfs zo veel chocolade worden gegeten als je wilde. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Heerlijk.

Na de bezoeken aan de musea, wat voor een aantal collega’s toch wel too much was om de aandacht er bij te houden, werden we vrijgelaten om de #kerstmarkt te bezoeken.

Het was echt super druk in Brugge waar je spreekwoordelijk “over de koppen” kon lopen. De stemming en de sfeer waren helemaal into Christmas.

Om 16.30 uur was het weer tijd om richting Zeeland te rijden. Uiteraard is er dan altijd een Brabander die het “Brabants kwartiertje” met de paplepel ingegoten heeft gekregen, maar we waren uiteindelijk op tijd weg om toch volgens planning weer om 18.00 uur in ’s-Heerenhoek aan te komen.

Wij hebben genoten van het uitje, op naar de volgende!


Namens de PV fijne feestdagen en al het goeds voor 2023.

#werkenbijsagro
Dat was ‘m dan weer #contacta #zeelandhallen . Wie heeft er een bezoek gebracht aan ons #circulair #paviljoen ? Schitterende presentatie van onze diensten en producten! #sterkinwerk #sagro #werkenbijsagro
Get TikTok App