Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Patutlah viral,rupa2nya mg terbaik,sedar tak sedar dah 3box #berrystoberry #berrystoberrykl #candypudingmontox #kamisempoiii #tiktokguru_malaysia #@fafaberry
00:00/00:00
Patutlah viral,rupa2nya mg terbaik,sedar tak sedar dah 3box #berrystoberry #berrystoberrykl #candypudingmontox #kamisempoiii #tiktokguru_malaysia #@fafaberry
ririnedora
ririn edora · 5-16

236 comments

Log in to comment
ririn edora · Creator

Boleh tekan link dibio dan boleh buat pembelian dishopee

5-24

7
Reply

cik_puangadiss

btoiii..mkn 3bji jaa period lncar trus..dah 3 4bln on off period..

5-24

9
Reply

View more replies (1)

Natasha_ila82

berapa hge sis

5-19

2
Reply

💋fAtYn_belLa💕

mkn jari2 kew

5-24

1
Reply

sssszubaidah

klu yg belum kahwin tkpe Ker mkn..maaf tnye je..sbb ad dgr yg dh berkahwin je bleh

6-25

1
Reply

دايڠنورفرهه

mmg bestt ... makcik sy mknn ni lekatt wakk 😅 sy pun nk iktiharr jugak mane tahu rezekii heheh

5-24

1
Reply

nuyudaus85

best sgt2 ... dh 3box mkn 🥰🥰🥰 try dlu bru tahu camne kesannya 🥰🥰🥰

5-24

0
Reply

Nana Yana769

Betul sis ni candy da la sedap lepas tu semua dara kotor dia buang allhamdulilah

6-17

0
Reply

IntanMdyunus

ape kelebihan selain yg di up tu

5-24

1
Reply

MsLavender02

Period on off ok ke consume ni?

5-24

2
Reply

ririn edora · Creator

Boleh awak,sangat2 mbantu tau🥰

5-24

0
Reply

aiysah batrisah93

harga sis

5-24

4
Reply

View more replies (1)

lovelymieha

sya bru hbis 1 kotak

5-24

3
Reply

View more replies (2)

Fika Syafika

mmg sdp..mkn nie siap la hri2 nk melekat kt suami..hehe..sy Bru mkn sebiji pon dh rasa lain mcm..😂😂

5-24

3
Reply

View more replies (1)

Erahh

umur berapa boleh consume?

5-24

2
Reply

View more replies (1)

sofia

brp hrgenye sis

5-24

2
Reply

ririn edora · Creator

Rm18.90 awak

5-24

0
Reply

View more replies (1)

afiyah@

Salam agent JB ade tak

5-24

2
Reply

ririn edora · Creator

Belom ada sis🥰

5-25

0
Reply

Asnedah Roymond Abdullah

brpa lma bru ada kesan sis..1 kotak ada brpa dlm

5-24

2
Reply

ririn edora · Creator

Depands pda hormon,ada seminggu bmpk dah🥰

5-25

0
Reply

Farah_hana21

hai sis period boleh makan x?

5-24

2
Reply

ririn edora · Creator

Time period stop dulu sis🥰

5-24

0
Reply

cikpenguin🐧♥️

dh mkn dh betui ii berkesn🥰bru 2 box🥰fall in love sgt cndy montox ni

5-24

2
Reply

Nurul Fatihah

makan brape biji sari sis

5-23

2
Reply

ririn edora · Creator

Sehari sebijik

5-24

0
Reply

Recommended videos

Get TikTok App