Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
#reenrahimhygienewash #reenrahim Aku tengah period pain ,si katik ni boleh buat lawak bodo die padan muke kau fn jatuh😒bodo punye cik cha @onneychey_
00:00/00:00
#reenrahimhygienewash #reenrahim Aku tengah period pain ,si katik ni boleh buat lawak bodo die padan muke kau fn jatuh😒bodo punye cik cha @onneychey_
reenrahimmy
Reenrahim · 1-24

62 comments

Log in to comment
abg kay7

meowwww...😂😂😂

1-24

4
Reply

AMINN

wehhh ak ingat retis xperiod😂😂😂😂😂😂😂...

1-24

103
Reply

View more replies (7)

GG

nasib baik cricket bukan aladin. huhu

1-24

49
Reply

yours

aku ingat kucing tu period😭

1-24

41
Reply

John Labu

isap rokok yeee

1-24

26
Reply

View more replies (13)

Taichi Hikari

kn dh kena rider kick..👣👣

1-24

15
Reply

bochakkk

lighter tu untuk pasang lilin wangi kot.. kalau hisap rokok mesti ada kotak bawah lighter selalunya laa..

1-25

5
Reply

View more replies (1)

azlanjamaludin1238

nk kene backhand🖤🐈‍⬛

1-24

4
Reply

View more replies (1)

yuszaimi01

hahahaha... memang buat hal lah...

1-24

4
Reply

azuraxura

asal ade lighter jee pikir sapkok . lighter tu selalu aku buat bako ubat nyamuk siak . ingat uma tepi hutan xde nyamuk ke ? come on lah come on 😂😂

1-25

3
Reply

wan92

singgah hadir

1-25

1
Reply

yayatirazs

bpe x kne kick mber tu..😂😂😂

1-24

1
Reply

syyahmii_

dgn fone2 Aku terjatuh atas muka😂

1-24

1
Reply

Nrliyanaxe 🤍

pandaii nyaa meoww 😂😂

1-24

0
Reply

SiPerosakHati

sebbaik sempat buka komen kalau x xpasal pasal gn aku kene jek😂hahaha

4-24

0
Reply

슈가

aku ada lighter dlm bilik untk bakar ubat nyamuk.. xde pun nyamuk kata aku isap rokok 🤪

3-3

0
Reply

Dugong Fruit

sayang xbaik tendang guna kaki

2-12

0
Reply

CEO.of.EZS😎

Kena kungfu Beb!

3-20

0
Reply

Mimie fitri

sakit tau

3-7

0
Reply

Aliah Abdrazak

Cantik

2-23

0
Reply

Recommended videos

Get TikTok App