Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Reply to @rz_lanzsona korang komen cun ke tak.. kalau tak cun nanti raf tukar pakai rim yang korang minat😂 #fyp #rafcustomizer #fypdongggggggg #honda #hondafd6team
00:00/00:00
Reply to @rz_lanzsona korang komen cun ke tak.. kalau tak cun nanti raf tukar pakai rim yang korang minat😂 #fyp #rafcustomizer #fypdongggggggg #honda #hondafd6team
rafcustom1zer
RAF🕊 · 5-17

119 comments

Log in to comment
Lanz Sona

MANTAP bang! Ysuku tu pun mengancam😂

5-17

2
Reply

View more replies (1)

kechik

x lawa r boss,ce da ok da tu

5-17

2
Reply

View more replies (1)

Bucik45_

Kemah tokey.. Ngam.. Ysuku spec berape ea😅😅😅

5-17

4
Reply

View more replies (1)

faizz🕊️

pakai rim ni hati ii je lha nnti nk turun tebing terus bom😅

5-17

3
Reply

RAF🕊 · Creator

ya betul ..lagi satu kena rajin check angin tayar

5-17

2
Reply

View more replies (2)

shahrulsyazwan487

cuba try dekat vw abang

5-17

3
Reply

RAF🕊 · Creator

nanti sy terai

5-17

2
Reply

View more replies (3)

卂Ɋ丨千 乂

mantap boss

5-17

3
Reply

RAF🕊 · Creator

tqqqq

5-17

1
Reply

WanHafiz_90

pergh nice brada

5-17

2
Reply

RAF🕊 · Creator

ngammmm

5-17

2
Reply

Muhammad shammir Sam

comeii

5-17

2
Reply

RAF🕊 · Creator

ngamm

5-17

2
Reply

jingo

bang berapa harga buat beranda ni.

5-17

2
Reply

RAF🕊 · Creator

murah je bang kt shoppe ade buattt

5-17

2
Reply

View more replies (1)

m_H4ry

Ada plan nk widebody ke tu 🤭 jarang fd masuk rim ni saja saja 🤣

5-17

2
Reply

RAF🕊 · Creator

haha xde la

5-17

1
Reply

PokJak🍁

Hahah hadir boss. Dgn boss kita xle tinggal, selalu hadir🔥😂😂🤣

5-19

2
Reply

RAF🕊 · Creator

tqq boss

5-19

1
Reply

BudakTukang_

Comei bang..bagi pakai sehari😂

5-17

2
Reply

RAF🕊 · Creator

boleh😂

5-17

1
Reply

KucingTersakiti

Bang keta abg saya tk minat sangat…tpi moto abg tuh ermm…review bang ..

5-17

2
Reply

RAF🕊 · Creator

ok nanti sy review

5-17

1
Reply

View more replies (1)

MAMBANG HIJAU

te paling minat 🥰

5-17

2
Reply

RAF🕊 · Creator

🥰🥰🥰

5-17

1
Reply

wan_lolas

Rim berapa belas bang

5-17

2
Reply

RAF🕊 · Creator

18

5-17

1
Reply

XErul93 Amirul

roll fender lawa ni boss.😁

5-17

2
Reply

RAF🕊 · Creator

🥰🥰🥰

5-17

1
Reply

¥BAD BOY¥

Perh 😳brp jj boss cun lh

5-17

2
Reply

RAF🕊 · Creator

10.5jj

5-17

2
Reply

bob_pekan

cantik rim bang.mana nak cari ye.nk masuk kt odc

5-17

2
Reply

RAF🕊 · Creator

pm sy boss

5-17

1
Reply

leman kari😂

boss lampu blkg baru ke..mantap la

5-17

2
Reply

RAF🕊 · Creator

yep custom by raf.. nanti ade la y copy🙊

5-17

1
Reply

View more replies (1)

Jai Nyelap

Te37 18 10.5jj mmg cun sgt laa 🥺🥺🥺

5-17

2
Reply

RAF🕊 · Creator

ngammm barang susah dpt

5-17

2
Reply

View more replies (1)

Related videos

Get TikTok App