Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Aq tengok pun letih 😂 .. dia orang boleh main gelak2 lagi😂 .. terbaikk la kedai ni✅   18 10.5jj et15 tayar 215/40😋#fyp #rafcustomizer #fypdongggggggg
00:00/00:00
Aq tengok pun letih 😂 .. dia orang boleh main gelak2 lagi😂 .. terbaikk la kedai ni✅ 18 10.5jj et15 tayar 215/40😋#fyp #rafcustomizer #fypdongggggggg
rafcustom1zer
RAF🕊 · 5-17

67 comments

Log in to comment
👿💩

hasil bang....naik ke tak

5-17

23
Reply

Amirkhanali6027😉

ok lah tu bang,kalau kat tempat kite memasing punye muke xleh bwk cite,mcmlah kite xbayar?

5-17

42
Reply

RAF🕊 · Creator

betul tu bang..kedai ni happy je😂 kalau kedai lain ni mesti dia kata maaf boss xboleh naik la tyr ni😂

5-17

16
Reply

Ryazeyen

Sama mcm tmpat krja sya.. customer naik jem tengok..kmi santai jak ketawa² mcm pasar ikqn😂😂

5-17

7
Reply

RAF🕊 · Creator

itu y terbaik✅

5-17

1
Reply

whosG

review bila dah pasang kat kereta bang

5-17

3
Reply

RAF🕊 · Creator

dh pasang boss

5-17

0
Reply

View more replies (1)

benjamin_7766

Brader sorang tu knl sngt…ni kt rahang.

5-17

3
Reply

RAF🕊 · Creator

betul

5-17

1
Reply

Haiqal

kat rahang kan

5-17

1
Reply

RAF🕊 · Creator

yes

5-17

0
Reply

Hasif Amir

Sya pakai 8.5jj 4x pun tayar 265/40/18 295/35/18 bos pakai 215 dekat rim 10.5jj 😂

5-19

1
Reply

RAF🕊 · Creator

betul tu😂😂😂

5-19

0
Reply

View more replies (1)

sueijall17#ADIK#

kedai ni mmg best.. serf pon bgus bru je tkar tyar,sportrim an ejstble kat situ🥰

5-17

1
Reply

RAF🕊 · Creator

teebaikkk

5-17

1
Reply

Yekz.__

ni kedai kt seremban kannnn 10 kali rse tukar rim

5-17

1
Reply

RAF🕊 · Creator

ye seremban

5-17

0
Reply

Fiq Modu

bila mcm ni semua ada akn dpt pengalaman buat tayar bom....sbb tu jgn stress ...happy sudah

5-17

1
Reply

RAF🕊 · Creator

betul tuu

5-17

0
Reply

p3rson4Blu3C4ndy

tak expert lg

5-17

1
Reply

RAF🕊 · Creator

ni dia main2 je boss😂.. time sy beli air kt kedai sebelah tu ..xsampai 5 minit aik dh siap semua rim🙊🙊

5-17

1
Reply

yazZR

ni kt semban ni

5-17

1
Reply

RAF🕊 · Creator

betul

5-17

0
Reply

混血儿yap🔞03

sye seorang blh buat

6-26

0
Reply

Zul HusniSalleh

kat mana ni

5-25

0
Reply

R@!N£¥

sebab abg rakam kot😂😂😂....abg kata abg g beli air tup2 dah siap semua😏😏 mcm dorg sembunyikan sesuatu😁😁😁😁

5-25

0
Reply

afiqqq

ni kat bdr Seremban ni, kedai ni buat keje mmg laju , harga tayr pun murah kt kedai ni

5-25

0
Reply

fad93

kerja x stress , hati senang , balik pon happy

5-25

0
Reply

'𝔸𝕥𝕙𝕚𝕗 𝔸𝕢𝕒𝕤𝕙𝕒𝕙

Salah tu caranya, bom tu x bleh letk dekat sgt cmtu😅😅

5-18

0
Reply

Mohamad Shahfiq

seremban kan bang kat rahang

5-18

0
Reply

E

Kenapa nak pakai tyr camtu bos

5-18

0
Reply

Recommended videos

Get TikTok App