Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
bom rim 18 10.5jj tayar 215/40 ✅  .boleh naik ke tak🙊 komen kt bawah 🤙🏻                Happy2 saja dia org ni terbaikkk✅#fyp #rafcustomizer #fypdongggggggg
00:00/00:00
bom rim 18 10.5jj tayar 215/40 ✅ .boleh naik ke tak🙊 komen kt bawah 🤙🏻 Happy2 saja dia org ni terbaikkk✅#fyp #rafcustomizer #fypdongggggggg
rafcustom1zer
RAF🕊 · 5-17

38 comments

Log in to comment
ceo tayar

salah Boom...letak mulut angin dalam ruang tayar bukan tembak rim bang.

5-17

9
Reply

View more replies (1)

卂Ɋ丨千 乂

untuk kete mane bng Pakai rim ni

5-17

4
Reply

RAF🕊 · Creator

xtahu lagi😂😂😂 tgh pening tyr xboleh naik

5-17

0
Reply

View more replies (3)

cikmadganu

Penat tayar asyik mengangkang je 😂

5-17

1
Reply

RAF🕊 · Creator

😂😂😂😂

5-17

0
Reply

zul wiper

boleh naik.tapi cara tembak kena tembak tegak tepi.bukan tegak tengah

5-17

1
Reply

RAF🕊 · Creator

betul tu...

5-17

0
Reply

SepiBerganti

Tukar tayar brand lain

5-17

1
Reply

RAF🕊 · Creator

bukan masalah brand boss.. tgk pada lebar rim and saiz tyr😆.. kalau tayar lebar dan besar mudah je naik ni.. ni tyr saiz kecik dan nipis

5-17

0
Reply

Leo_Panda🐼

Saye Punye 10j.j one shot je😅ni 10.5 lebih 5 je ssh nak masuk...ke cara tembak tu salah

5-17

1
Reply

RAF🕊 · Creator

tgk et jgk boss😁

5-17

0
Reply

Aiman Tak Kesah

bos nk tnya sikit ni kat rahang ke🤔🤔🤔

5-17

1
Reply

RAF🕊 · Creator

betul

5-17

0
Reply

View more replies (1)

Ghapoor dior

Seremban ke ni

5-17

1
Reply

RAF🕊 · Creator

betul

5-17

0
Reply

View more replies (1)

hao asakura

10.5 jj tayar yang fit dengan dia tayar 265.

5-17

1
Reply

RAF🕊 · Creator

betul boss.. tapi barai la kalau saiz tyr tu masuk kt fd😂

5-17

0
Reply

ululazmi6500

mesti yang pegang tayar tu ckp hang lambat😂

5-17

1
Reply

RAF🕊 · Creator

hahaha😂😂😂

5-17

0
Reply

View more replies (1)

akim.36

10.5jj tapi pakai 215, kita 7jj pun pakai 215 🤣

5-18

0
Reply

Mr.Op!€¥

kna pkai 3 bom baru naik

5-17

1
Reply

RAF🕊 · Creator

saiz tyr xsesuai dgn rim boss

5-17

0
Reply

View more replies (1)

Nik Hazani

rim yg kembung nnt😂😂

5-17

1
Reply

RAF🕊 · Creator

ahhaha jgn

5-17

0
Reply

BP_GRENGGO.COM

masuh mercun ap boom settle

5-17

0
Reply

Zharif ilmam

Dkt seremban ke? Sheng zhun

5-18

0
Reply

Hamza khan

😆😆😆

5-17

1
Reply

RAF🕊 · Creator

😂

5-17

0
Reply

Miji ✨

https://vt.tiktok.com/ZSdxvXU3L/?k=1

5-17

0
Reply

Recommended videos

Get TikTok App