Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

© 2023 TikTok

radio.urbanfm

Radio Urban FM

3Following
777Followers
10.5KLikes

UrbanFM: Prishtina's indie radio fusing Sound & Sight, ruling the airwaves!

Videos

Liked

Toxicat në OPEN MIC te @Xhurim Dema kanë ardhë’ me tregu qe janë të aftë 🔥

Tune in to OPEN MIC me @xhurimdema, çdo të Hane, Mërkure dhe të Premte, live nga ora 18:00 - 20:00 në Radio Urban FM.

#xhurimdema #openmic #toxic #record #freestyle #prishtina #prishtinacity #truespirit #kosova #podcasts #spotify #urban #goodvibesonly #streamnow  #tunein
@Nino ka hy në PART 3 me revistë 😂🔥🔥🔥

Tune in to OPEN MIC me @Xhurim Dema , çdo të Hane, Mërkure dhe të Premte, live nga ora 18:00 - 20:00 në Radio Urban FM.

#xhurimdema #openmic #nino #ninovercetti #prishtina #prishtinacity #truespirit #kosova #podcasts #spotify #urban #goodvibesonly #streamnow  #tunein
@RON PART 2 🚀

Tune in to OPEN MIC me @Xhurim Dema , çdo të Hane, Mërkure dhe të Premte, live nga ora 18:00 - 20:00 në Radio Urban FM.

#xhurimdema #openmic #roni #prishtina #prishtinacity #truespirit #kosova #podcasts #spotify #urban #goodvibesonly #streamnow  #tunein
@Nino PART 2 💥💥

Tune in to OPEN MIC me @Xhurim Dema , çdo të Hane, Mërkure dhe të Premte, live nga ora 18:00 - 20:00 në Radio Urban FM.

#xhurimdema #openmic #nino #ninovercetti #prishtina #prishtinacity #truespirit #kosova #podcasts #spotify #urban #goodvibesonly #streamnow  #tunein
Dardan Belegu me super energjinë e tij në OPEN MIC te @Xhurim Dema , krejt bre jena knaq 😁

Tune in to OPEN MIC me Xhurim Dema, çdo të Hane, Mërkure dhe të Premte, live nga ora 18:00 - 20:00 në Radio Urban FM.

#xhurimdema #openmic #trakla #prishtina #prishtinacity #truespirit #kosova #podcasts #spotify #urban #goodvibesonly #streamnow  #tunein
@Xhurim Dema me disa fjalë miradie për Dren Abazin, fort bre e don.

Tune in to OPEN MIC me @xhurimdema, çdo të Hane, Mërkure dhe të Premte, live nga ora 18:00 - 20:00 në Radio Urban FM.

#xhurimdema #openmic #drenabazi #prishtina #prishtinacity #truespirit #kosova #podcasts #spotify #urban #goodvibesonly #streamnow  #tunein
Get TikTok App