Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
ยฉ 2023 TikTok

racuntech

Racuntech Computer Shop

180Following
91.5KFollowers
1.5MLikes

Check shop kami untuk Gaming Gear โŒจ๏ธ๐Ÿ–ฑ๏ธ๐ŸŽง๐Ÿ–ฅ๏ธ harga tak masuk akal ๐Ÿคฏ Nak PC? ๐Ÿ‘‡

Playlists

RGB Light Room Setup

5 posts

PC Gaming Bajet

16 posts

Try PC Games

7 posts

Saya Cuma Intern Je

10 posts

PC Tips & Tricks

25 posts

Videos

Peminat monitor, ini untuk anda! ๐ŸŽ‰ Jom saksikan kehebatan AOC 24B2H2 - monitor 24 inci dengan kadar segar 100Hz yang paling berbaloi! ๐Ÿš€๐Ÿ’ป

Spesifikasi:
๐Ÿ”ต 23.8" IPS Panel
๐ŸŒˆ Resolusi 1920 x 1080 @ 100Hz
โฒ Masa Tindak Balas 4ms (GTG)
๐Ÿ’ก Kecerahan 250 cd/mยฒ
๐Ÿ”ฒ Kontras 1000 : 1 (statik)
๐Ÿ‘ Sudut Pandangan : 178ยบ (H) / 178ยบ (V)
๐Ÿ”Œ Input : 2x HDMI + Audio Out
๐ŸชŸ Padankan dengan VESA mount 100 x 100mm

Ini bermakna, pengalaman visual yang jelas, tajam, dan halus dalam genggaman anda. Apa tunggu lagi? Upgrade sekarang dan rasai perbezaannya! ๐ŸŒŸ๐Ÿ–ฅ

#Racuntech #MonitorAOC #Monitor24Inci #100Hz #KualitiVisual #ResolusiTinggi #TindakBalasPantas #KecerahanMaksimum #KontrasTajam #SudutPandanganLuas #HDMI #AudioOut #VESA #PeralatanKomputer #TeknologiTerkini #PeningkatanProduktiviti #VisualCemerlang #PilihanTerbaik #BeliSekarang #PeminatMonitor #Inovasi #PrestasiTinggi #GayaHidupDigital #TontonLebihBanyak #LihatLebihJelas

Jangan terlepas peluang untuk mengikuti trend teknologi terkini! Ikuti kami untuk maklumat terkini dan pelancaran produk yang menarik! ๐Ÿš€๐Ÿ”ฅ
๐ŸŽฎ๐ŸŒŸ Lepasni boleh main game kat mana-mana je! Check out Steamdeck, portable gaming portable console yang gempak gila ni! ๐Ÿš€๐Ÿ•น #RacunTech #Steamdeck #PortableGaming

Dalam video ni, kita nak perkenalkan benda yang buat gamers excited - Steamdeck! ๐ŸŽฎ๐Ÿ”ฅ Dengan spesifikasi yang memikat:

๐Ÿš€ 256GB NVMe SSD - Loading pantas, zero lag!
๐Ÿ’จ Faster storage - Pengalaman gaming tanpa gangguan
๐Ÿ‘œ Carrying case - Bawa ke mana-mana dengan senang
๐ŸŽ Exclusive Steam Community profile bundle - Lebih cun dalam gaming world!

Steamdeck ni bukan sekadar portable consoleje, tapi game-changer untuk pengalaman gaming korang. Korang boleh bawak Steamdeck korang ke mana-mana je ! ๐ŸŒ๐ŸŽ’

Upgrade gaming tak pernah lagi se-easy ini. ๐Ÿ˜„ Jangan terlepas peluang untuk miliki Steamdeck sekarang. Cepat, stok terhad! ๐Ÿ’ฅ

Nak tahu lebih lanjut? Komen di bawah atau DM kita sekarang! Kami sedia untuk jawab semua soalan korang. ๐Ÿ‘พ

#SteamdeckMalaysia #PortableGaming #RacunTechGaming #UpgradeYourGame #PortableConsole #GameAnywhere #GamingCommunity #GamingExperience #SteamLibrary #Valve #Steamdeck #GamingMalaysia
Hai semua peminat teknologi! ๐Ÿš€ Ha ni dia SK653 Full Mechanical Wireless Keyboard - penyelamat bagi pencinta keyboard๐Ÿ’ฅ๐Ÿ”ต

๐ŸŒˆ Terangkan meja kerja anda dengan per-key backlighting yang boleh disesuaikan mengikut selera.
โŒจ๏ธ Nikmati ketukan lebih pantas dengan Low Profile Switches yang menawarkan ketahanan dan ketepatan yang sama.
๐Ÿ‘Œ Upgrade pengalaman menaip anda dengan ergonomic keycaps yang lebih baik berbanding generasi sebelumnya dan kaki penyangga yang boleh diubahsuai untuk keselesaan maksimum.
๐Ÿ”ท Rekaan brushed aluminium yang kemas, keycaps yang terapung, dan reka bentuk minimalis yang menitikberatkan fungsi.
๐Ÿ–ฅ Sokongan pelbagai sistem operasi termasuk Windows 8 ke atas, macOS, iOS, dan Android - mudah beralih antara peranti dengan hanya satu kombinasi kekunci.
๐Ÿ”— Kendali tanpa wayar yang fleksibel dengan pilihan sambungan Type-C atau Bluetooth 4.0 untuk sehingga 3 peranti.

Dapatkan SK653 sekarang di Racuntech dan rasai pengalaman menaip yang belum pernah anda alami sebelum ini! ๐ŸŒŸ๐Ÿ’ป

#Racuntech #SK653Keyboard #MechanicalKeyboard #WirelessKeyboard #KeyboardRGB #GamingDanProduktiviti #Ergonomik #RekaanAluminium #SokonganPelbagaiOS #Bluetooth #PeralatanTeknologi #PeningkatanProduktiviti #KemaskiniKeyboard #KeindahanKerja #GadgetTeknologi #PengalamanMenaipTerbaik #BeliSekarang #PeminatTeknologi #KemaskiniGaming #KemaskiniProduktiviti #KekunciErgonomik #Inovasi #TeknologiTerkini #ProduktivitiMaksimum #KepelbagaianPeranti

Jangan lepaskan peluang untuk mengikuti trend teknologi terkini! Ikuti kami untuk kemas kini dan pelancaran produk yang lebih menarik! ๐Ÿš€๐Ÿ”ฅ
TQ for the support guys ! MM731 dah out of stock haritu. Disebabkan sambutan yang meriah. Kami restok semula untuk korang. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ฏ

๐Ÿ–ฑ๏ธ๐Ÿš€ Kita nak bawak korang ke dunia gaming yang lebih ringan! Check out promosi terbaru kami untuk mouse ringan gila - Cooler Master MM731! ๐Ÿ˜๐Ÿ’ป
#RacunTech #PromosiMouse #CoolerMaster

Dalam video ni, kita nak perkenalkan mouse terbaru dari Cooler Master - MM731! ๐ŸŽฎ๐Ÿ”ฅ Dengan ciri-ciri pro yang memukau:

โœจ PTFE feet sejati untuk glide tanpa tandingan
๐Ÿ”ต Hybrid 2.4GHz/Bluetooth wireless untuk fleksibiliti maksimum
๐ŸŒŸ Sensor optikal 19,000 DPI yang boleh di-adjust
๐Ÿ”ฅ Optical micro switches untuk ketahanan dan respons yang cekap

Semuanya dikemas dalam rekaan ergonomik yang ringan gila, tanpa lubang yang mengurangkan berat kepada kurang daripada 59g! MM731 ni memang istimewa, gais.

Harga promosi yang sangat berbaloi untuk prestasi sebegini. Jangan lepaskan peluang untuk miliki mouse yang akan mengubah pengalaman gaming korang! ๐Ÿ’ธ๐Ÿ–ฑ๏ธ

Nak tahu lebih lanjut? Komen di bawah atau DM kita sekarang. RacunTech sedia untuk jawab semua soalan korang. ๐Ÿค

#CoolerMasterMM731 #MouseRingan #PromosiGaming #TechEnthusiast #RacunTechGaming #UpgradeYourSetup #MouseLovers #GamingCommunity #TechLife #SlickDesign #PTFEFeet #WirelessMouse #HighDPI #GamingGear #LightweightMouse #Productivity #GameTime #GamingGoals #TechSavvy #GreatAndAffordable #CoolerMasterFamily #MouseUpgrade

Jom, buat langkah bijak dengan Cooler Master MM731! ๐Ÿš€๐Ÿ–ฑ๏ธ Let's level up your gaming! ๐Ÿ’ช
๐ŸŽฎ๐ŸŒŸ Lepasni boleh main game kat mana-mana je! Check out Steamdeck, portable gaming portable console yang gempak gila ni! ๐Ÿš€๐Ÿ•น #RacunTech #Steamdeck #PortableGaming

Dalam video ni, kita nak perkenalkan benda yang buat gamers excited - Steamdeck! ๐ŸŽฎ๐Ÿ”ฅ Dengan spesifikasi yang memikat:

๐Ÿš€ 256GB NVMe SSD - Loading pantas, zero lag!
๐Ÿ’จ Faster storage - Pengalaman gaming tanpa gangguan
๐Ÿ‘œ Carrying case - Bawa ke mana-mana dengan senang
๐ŸŽ Exclusive Steam Community profile bundle - Lebih cun dalam gaming world!

Steamdeck ni bukan sekadar portable consoleje, tapi game-changer untuk pengalaman gaming korang. Korang boleh bawak Steamdeck korang ke mana-mana je ! ๐ŸŒ๐ŸŽ’

Upgrade gaming tak pernah lagi se-easy ini. ๐Ÿ˜„ Jangan terlepas peluang untuk miliki Steamdeck sekarang. Cepat, stok terhad! ๐Ÿ’ฅ

Nak tahu lebih lanjut? Komen di bawah atau DM kita sekarang! Kami sedia untuk jawab semua soalan korang. ๐Ÿ‘พ

#SteamdeckMalaysia #PortableGaming #RacunTechGaming #UpgradeYourGame #PortableConsole #GameAnywhere #GamingCommunity #GamingExperience #SteamLibrary #Valve #Steamdeck #gamingmalaysia
๐ŸŽฎ๐Ÿš€ Dah tiba masanya korang upgrade pengalaman gaming korang! RacunTech di sini untuk tunjukkan cara yang sempoi. ๐Ÿ˜Ž #RacunTech #Steamdeck #valve

Dalam video ni, kita akan perkenalkan benda yang wajib korang ada - Steamdeck! ๐ŸŽฎ๐Ÿ”ฅ Dengan spesifikasi cun:

๐Ÿš€ 256GB NVMe SSD - Loading cepat gila!
๐Ÿ’จ Faster storage - Zero lag, guys!
๐Ÿ‘œ Carrying case - Bawa ke mana-mana dengan senang
๐ŸŽ Exclusive Steam Community profile bundle - Tambah stail korang dalam gaming world!

Ini bukan sahaja portable console, tapi game-changer untuk pengalaman gaming korang. Korang boleh bawak Steam library korang ke mana-mana je! ๐ŸŒ๐ŸŽ’

Upgrade tak pernah se-simple ni. ๐Ÿ˜„ Jangan ketinggalan peluang untuk miliki Steamdeck sekarang. Cepat, stok terhad! ๐Ÿ’ฅ

Nak tahu lebih lanjut? Komen di bawah atau DM kita sekarang! Kami sedia untuk jawab semua soalan korang. ๐Ÿ‘พ

#SteamdeckMalaysia #PortableGaming #RacunTechGaming #UpgradeYourGame #PortableConsole #GameAnywhere #GamingCommunity #GamingExperience #SteamLibrary #Valve #Steamdeck #GamingMalaysia
Get TikTok App