Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
ยฉ 2023 TikTok

pianoselectzwijndrecht

pianoselectzwijndrecht

17Following
34Followers
656Likes

Piano Select - Piano's & Vleugels ๐ŸŽน Kwaliteit ๐Ÿ›  Vakmanschap ๐Ÿš— Service

โœจ TALENT UIT DE REGIO - Geniet deze week het spectaculaire pianospel van Glenn!

๐Ÿ‘ค Glenn
Leeftijd: 18 jaar
Speelt: Vanaf ca 11 jaar
Hobby's: Muziek (piano, ukelele, gitaar), gamen, programmeren en tafeltennis
Favoriete artiesten: Chopin, Liszt en Rachmaninov, Moderne Japanse componisten

๐ŸŽน Talent uit de Regio
Talent uit de Regio is een videoserie waarin we graag muzikaal talent uit onze regio in beeld brengen en een online podium geven. Elke zaterdag om 07.30u komt er een nieuwe video online. Ben jij of ken jij een muzikaal talent die ook zo'n toffe video moet komen opnemen? Tag ze in de reacties of laat het ons weten!

Productie: Piano Select Zwijndrecht - www.pianoselect.nl
Piano: Yamaha U1M piano

#piano #pianocover #pianomusic #pianoplayer #pianoforte #pianolessons #pianosolo #pianoteacher #pianolove #pianogram #pianobar #pianolover #pianopractice #instapiano #pianocovers #musician #musicians #musiciansofinstagram #pianist #talentedmusicians #coversong #instapianist #talentuitderegio #pianoselect #Yamahapiano #Kawaipiano
Tja, als de #piano maar 900m verderop staat halen we hem wel lopend!๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

#kwaliteit #vakmanschap #service #transport #Zwijndrecht
Afgelopen week hebben we deze piano met een ouder #silentsysteem mogen upgraden naar het nieuwste #Genio Premium silent systeem!

Momenteel zijn de Genio silent systemen voor piano ook in de aanbieding! Minimaal 10% korting bij het laten inbouwen van een silent systeem aan huis!

Meer informatie op:
https://pianoselect.nl/genio-silent-systemen/

#Kwaliteit #Vakmanschap #Service #pianosilent #silentpiano #Geniosilentsystems
Op maandagochtend eerst de #bestellingen van de zondag verwerken!

In onze #webshop vindt u ruim 300 producten aan bladmuziek en accessoires. Van schoonmaaksets tot pianolampen, van lesboeken tot muzikale cadeaus, van pianobanken tot geluidsisolatie.

Voor 15.00u besteld is dezelfde dag nog verzonden, en boven de โ‚ฌ 50,- betaald u geen verzendkosten.

Na controle van de producten en werking van de lampen, worden de #producten ingepakt. We hergebruiken zoveel mogelijk dozen en verpakkingsmateriaal die we binnenkrijgen met onze leveringen, voor we nieuwe dozen en verpakkingsmateriaal gebruiken.

Benieuwd naar ons assortiment? https://pianoselect.nl/webshop-overzicht/
๐Ÿ› In deze video de afregelwerkzaamheden aan de #Yamaha UX30BL! ๐Ÿ› 

๐ŸงนEen van onze collegaโ€™s heeft buiten beeld de #piano al grondig schoongemaakt. Dat houdt in: Grondig uitzuigen, zangbodem schoonmaken, balanspennen en voordrukstiften poetsen, stempennen en drukstangen poetsen, al het koperwerk uitschroeven om te schuren en poetsen, pedalen poetsen, toetsen schoonmaken.โœจ

Na het schoonmaken en eventuele benodigde reparaties, beginnen we aan het afregelen van de piano. Dit zijn 12 belangrijke stappen van onze vaste werklijst met 34 stappen die elke piano voor verkoop doorloopt. Hiermee zorgen we ervoor dat de piano gelijkmatig speelt, en onderdelen met de juiste timing reageren. Vaak neemt dit ca. 10 uur in beslag.

De laatste stappen voor de piano in de verkoop gaat is het controleren van de speelaard, aanpassen waar nodig in combinatie met een laatste stembeurt en het intoneren van de hamerkoppen. Hier komen alle 34 stappen bij elkaar en wordt het touchรฉ en de #klank van instrument verfijnd.๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ

Om daarna een match te vinden tussen een #klant en het instrument is de kroon op ons werk. Na al onze werkzaamheden is het een schitterende piano die weer voor vele jaren speelplezier en mooie herinneringen mag gaan zorgen! ๐ŸŽถ

Meer informatie over deze piano via onderstaande link. Van harte welkom om deze prachtige piano in onze #showroom te komen bespelen!

https://pianoselect.nl/aanbod/occasion/occasion-piano/yamaha-ux3-ux30bl-handgemaakte-piano/

#kwaliteit #vakmanschap #service #pianotechnicus #pianostemmer #PianoSelect #pianorepair #pianorestoration #pianorebuilding #pianopolishing #polyesterrepair #pianotechnician #pianotuner #pianist #Yamahapiano #Kawaipiano #piano #grandpiano #silentpiano #geniosilent #yamahasilentpiano #yamahasilent #kawaisilentpiano #kawaisilent #DamppChaser #pianolesson
โœจ Wat een mooi project is dit! โœจ

Deze
#Yamaha UX30BL #piano zat erg onder de krassen en aanslag. Na een uitgebreide #polijstbeurt van ruim 30 uur ziet deze er weer uit als nieuw! Later deze week volgt de video met de technische werkzaamheden.

Van harte welkom om deze schitterende piano in onze showroom uit te proberen! Ook de hele zomervakantie zijn wij gewoon elke vrijdag en zaterdag van 10.30u tot 17.00u aanwezig, en de anderen dagen op afspraak.

#flex #polishingpower #kwaliteit #vakmanschap #service #pianotechnicus #pianostemmer #PianoSelect #pianorepair #pianorestoration #pianorebuilding #pianopolishing #polyesterrepair #pianotechnician #pianotuner #pianist #Yamahapiano #Kawaipiano #piano #grandpiano #silentpiano #geniosilent #yamahasilentpiano #yamahasilent #kawaisilentpiano #kawaisilent #DamppChaser #pianolesson
Get TikTok App