Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

petfoodjoellegoutum

petfoodjoellegoutum

4008Following
1162Followers
1222Likes

https://www.petfoodjoellegoutum.nl

Voedselallergie! Mijn hond heeft een voedselallergie, zo zielig, wat moet ik nu? Het voelt als een rollercoaster en nee, geen leuke! Ik zie mijn klanten, wanneer zij het probleem niet met mij delen, van het ene soort vlees naar het andere vliegen, hebben geen duidelijk plan en roepen na een aantal weken, ik weet het niet meer!  Maar wat weet je dan niet meer? Hoe ik mijn hond kan helpen om van zijn voedselallergie af te komen! Maar luister even, zo hoeft het niet te voelen. Met een goed plan, die wij samen maken, kun je WEL achterhalen waar jouw hond wel/niet allergisch voor is.  Stap dus nu uit die gekke emotionele rollercoaster en stap samen met mij opnieuw in. Wij gaan opzoek naar het gewenste eindresultaat.   Wat voelt voor jou als een irritante rollercoaster?  Is dat: A. Mijn hond wil niet eten!  B. De voedselallergie!  C. Iets anders!    Laat jouw reactie achter in de comments! #petfoodjoellegoutum #kivopetfood #kivo #hondenvoer #versvleeskat #brokken #zoekwoorden #prijs #bezorging #dieren #bestellen #service #puur #hond #rawfood
298
Voedselallergie!

Mijn hond heeft een voedselallergie, zo zielig, wat moet ik nu? Het voelt als een rollercoaster en nee, geen leuke!

Ik zie mijn klanten, wanneer zij het probleem niet met mij delen, van het ene soort vlees naar het andere vliegen, hebben geen duidelijk plan en roepen na een aantal weken, ik weet het niet meer!

Maar wat weet je dan niet meer?

Hoe ik mijn hond kan helpen om van zijn voedselallergie af te komen!

Maar luister even, zo hoeft het niet te voelen.

Met een goed plan, die wij samen maken, kun je WEL achterhalen waar jouw hond wel/niet allergisch voor is.

Stap dus nu uit die gekke emotionele rollercoaster en stap samen met mij opnieuw in. Wij gaan opzoek naar het gewenste eindresultaat.
 
Wat voelt voor jou als een irritante rollercoaster?

Is dat:
A. Mijn hond wil niet eten!
B. De voedselallergie!
C. Iets anders!
 
Laat jouw reactie achter in de comments!

#petfoodjoellegoutum #kivopetfood #kivo #hondenvoer #versvleeskat #brokken #zoekwoorden #prijs #bezorging #dieren #bestellen #service #puur #hond #rawfood
Vers Vlees Kivo!

Even een snelle tip die je gaat helpen om over te gaan op vers vlees van Kivo.

Gezondheidsklachten voorkomen?

De hond heeft het verteringsstelsel van een carnivoor, daarom is het belangrijk dat de voeding hoofdzakelijk uit dierlijke ingrediënten (dierlijke cellen) bestaat. Deze dierlijke cellen zijn onmisbaar omdat ze alle essentiële aminozuren bevatten die onze hond nodig heeft.

Het verteringsstelsel van de hond is niet ingesteld op ingrediënten zoals: gluten, soja, suiker, zout, chemische toevoegingen, conserveringsmiddelen etc. etc.

En ja, het klinkt misschien voor de hand liggend, maar ik kan je vertellen dat het veel van mijn klanten heeft geholpen om op een eenvoudige manier de gezondheid van hun hond weer onder controle te krijgen.

De voordelen die ik terugkrijg van mijn klanten:
·      Geen jeuk meer
·      Betere weerstand
·      Minder last van artrose, pancreatitis, wormen en parasieten
·      Weinig ontlasting
·      Minder drinken
·      Super goed gebit met hagelwitte tanden
·      Niet meer uit de bek stinken
·      Aangename lichaamsgeur (vacht)
·      Geen last van winderigheid
·      Mooie glanzende vacht

En dan nog even als laatste, het overgaan op vers vlees is niet ingewikkeld of lastig. Door het verse vlees te mengen met het voer dat je nu geeft, kun je in ongeveer een week over zijn van oud naar NIEUW!

Ik ben benieuwd: heb jij dit al eens geprobeerd? Of geef je jouw hond iets anders, maar wil je het verse vlees van Kivo toch eens proberen? Of misschien heb je wel een andere vraag over vers vlees. Laat het mij weten in een DM!

https://www.petfoodjoellegoutum.nl/volwassen-hond/vers-vlees-en-groente-1/losse-worsten-vers-vlees-2


#petfoodjoellegoutum #kivopetfood #kivo #versvleesvoorhonden #versvlees #verkooppunt #zoekmachineoptimalisatie #zoekwoorden #zoekwoordenonderzoek #googlerankings #hondentrainer #dierenliefhebber #kwaliteit #hond #rawfood
Maakt de vraag, of het verse vlees van Kivo wel alle benodigde voedingsstoffen bevat, jou onzeker over de geschiktheid van Kivo voeding voor jouw hond?

Dat kan ik begrijpen. Echt waar!

Daarom heb ik gezocht naar de oplossing om deze twijfel bij je weg te nemen.

• Kivo heeft evenwicht in de voedingsstoffen: het rauwe verse vlees dat je selecteert voor je hond, voldoet aan alle essentiële voedingsstoffen, waaronder eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen.

• Wel is het noodzakelijk om 3 tot 4 verschillende soorten vlees per week aan jouw hond te geven om voldoende afwisseling in de verschillende eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen te krijgen.

• Kivo produceert natuurlijke voeding: de Kivo-producten bevatten natuurlijke ingrediënten. De kunstmatige conserveer-middelen, kleurstoffen en smaakstoffen worden vermeden. Dit is gunstig voor honden met gevoeligheden voor bepaalde additieven (slechte toevoeging).

• Kivo heeft allergeenvrije opties: Deze Kivo-producten zijn geproduceerd voor huisdieren met allergieën of voedselintoleranties en bevatten ingrediënten die minder waarschijnlijk allergische reacties veroorzaken.

• Kivo Petfood staat bekend om het gebruik van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten in hun producten. Dit draagt bij aan een betere voedingswaarde voor jouw huisdier.

Wat is voor jou de reden dat jij nog geen vers vlees van Kivo hebt gekocht?
Is dit omdat je niet wist dat:

A- Kivo vers vlees voldoet aan alle essentiële voedingsstoffen, waaronder eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen per diersoort?

B- Kivo Petfood voeding heeft voor huisdieren met allergieën en/of voedselintolerantie?

C- Kivo Petfood inspringt op de voedingsbehoeften met als hoofdingrediënt “Vlees en Vis”, omdat dit het meest aansluit bij de natuurlijke behoeften van honden en katten.

Laat het weten in de opmerkingen!
REIZEN met GEUR!

Muf wasgoed is verleden tijd
dankzij de heerlijke
wasparfums van Zevy!

Met deze tip heb jij geen last meer van een muffe koffer geur aan jouw kleding.

Naast dat je je kleding kunt wassen met wasparfum. Kun je ook snel gebruik maken van deze
#travelhack !

Natuurlijk kun je het wattenschijfje ook op andere
plekken in je koffer verstoppen,
zoals in je schoenen of ergens in
een hoekje van je koffer.

De voordelen van onze
wasparfums:

★ IFRA gecertificeerd
★ 100% eau de parfum
★ Vegan
★ Dierproefvrij
★ Bevat geen microplastics
★ Biologisch afbreekbaar
★ Samengesteld door werelds
beste parfumhuis!

www.schoonheidssalonjoelle.nl

#wasparfum #wasparfums #wasmachine #was #kleding #wassen #summer #vibes #summervibes #zomer #zon #schoonheidssalonjoelle #kivojoellegoutum #friesland #leeuwarden #goutum #sterk #eaudepardum #frissewas #koffer
Get TikTok App