Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

pasindora

Pasindora

55Following
2057Followers
5898Likes

Clinică de estetică dentară și facială 📍Aleea Castanilor nr. 31, Râmnicu Vâlcea

Sistemul Sky Fast & Fixed este o procedură care a schimbat viețile multor pacienți.
Această tehnică de înlocuire a dinților absenți sau deteriorați a câștigat popularitate în ultimii ani, oferind pacienților un zâmbet nou în doar 24 de ore!

Mulți pacienți au fost impresionați de rezultatele imediate și de faptul că pot pleca acasă cu un zâmbet nou și funcțional într-o singură zi.

Cu ajutorul tratamentului german Fast & Fixed, pacienții cărora le lipsește dantura parțial sau complet, își pot recăpăta zâmbetul în urma unor proceduri - extracție, implant și restaurare temporară, care durează doar o zi.

Deși este greu de imaginat de către cineva care suferă de mai multă vreme din cauza dinților, toate problemele își pot avea rezolvarea într-o singură zi și în urma unei intervenții care nu doare, nu este inconfortabilă și care se desfășoară în deplină siguranță pentru pacient !

Programează-te la o consultație.
📞💬 +40 775 555 000
🗺️ Aleea Castanilor 31, Râmnicu Vâlcea
🌐 www.pasindora.ro
.
#pasindora #esteticadentara #clinicastomatologica #clinicadentara #parodontoza #fastandfixed #dintificsi #coroanedentare #dentist #stomatologie #valcea #romania
Gutierele transparente reprezintă o soluție modernă și discretă pentru corectarea problemelor dentare.
Aceste dispozitive inovatoare au câștigat popularitate datorită aspectului lor neobservabil și a eficacității în tratarea unei game variate de afecțiuni dentare. 🦷

👌🏼Iată cinci beneficii ale gutierelor transparente:

▪️ Invizibilitate: Gutierele transparente sunt fabricate dintr-un material subțire și clar, ceea ce le face extrem de greu de observat. Această caracteristică este deosebit de atractivă pentru persoanele care doresc să își corecteze dinții fără a atrage atenția asupra tratamentului lor.

▪️ Confort: Materialele utilizate în fabricarea gutierelor transparente sunt netede și moi, ceea ce minimizează riscul de iritații sau ulcerății în gură. De asemenea, nu conțin sârme sau alte componente metalice care ar putea cauza disconfort.

▪️ Demontare ușoară: Gutierele transparente sunt detașabile, permițând pacienților să le îndepărteze atunci când mănâncă, beau sau își igienizează dinții. Acest aspect face ca igiena orală să fie mai simplă și reduce riscul de acumulare a plăcii bacteriene.

▪️ Tratament personalizat: Gutierele transparente sunt realizate pe baza unor scanări digitale ale dinților, ceea ce permite crearea unui plan de tratament individualizat. Fiecare set de gutiere este proiectat să corecteze treptat poziția dinților, oferind rezultate predictibile și eficiente.

▪️ Eficiență în diverse afecțiuni: Gutierele transparente pot fi utilizate pentru corectarea unei game variate de probleme dentare, inclusiv dinți strâmbi, spații între dinți, supraaglomerări sau aliniere incorectă a maxilarului. Ele sunt adesea o opțiune excelentă pentru adulți și adolescenți care doresc să își îmbunătățească zâmbetul fără a apela la metode tradiționale precum aparatele dentare.

În concluzie, gutierele transparente reprezintă o opțiune modernă, confortabilă și eficientă pentru corectarea problemelor dentare. Acestea oferă un tratament personalizat, neobservabil și adaptat nevoilor individuale ale pacienților.
.
🗺️📍Aleea Castanilor nr.31, Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea
📞 +40 775 555 000
🌐 www.pasindora.ro

#pasindora #clinicadentara #dentist #esteticadentara #ortodontie #gutieredecontentie #aparatdentar
Get TikTok App