Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Answer @mek cha 🌸 #fyp #tiktokmalaysia #bertunang
00:00/00:00
Answer hashashah #fyp #tiktokmalaysia #bertunang
pakutih
Pak Utih · 2021-12-25

80 comments

Log in to comment
alifbata

Kena faham, pemikiran perempuan dan lelaki beza. Kalau kami lelaki bagitahu, kefaman akan lain so baik settle sendiri. Awak just sokong je jgn kondem

2021-12-25

44
Reply

mek cha 🌸

omg tksangka pak utih jawab🥺 sebab saya ragu2 sbb dia xpernah share apa2, sbb saya prlukan kepastian hm. dia jwb mcmtu jee

2021-12-25

33
Reply

View more replies (11)

syaz

suami saya sebelum kawin mcm ni . tau tau semua setel . . lepas kawin alhamdulillah semua dia mntak pendapat dpt kata sepakat baru on 🥰😁

2021-12-26

13
Reply

marukooo94

Share je lah planning awk tu apa wahai lelaki. Dah nak kawen pun berahsia lagi. Nak tunjuk gentleman x kena tempat. Ada masah cakap. Jgn diam sorang2

2021-12-25

16
Reply

Pak Utih · Creator

Sebaik2 nya urusan perkahwinan serah kpd keluarga. Kedua bakal pengantin x perlu campur. Ramai yg bergaduh kerana konon nak bincang. Akhirnya putus

2021-12-25

29
Reply

View more replies (5)

💫 £ U £ U £ U J ! @ 💫

Sama.bf sy pun mcm ni.tp afford nmpk la bila dia keep communicate dgn kt n tnjuk dia mmg nk halalkn hbgn cpt

2021-12-25

6
Reply

View more replies (1)

msKupu²kecik_

Sebb xbckp tu yg org risau..😂 krg ingt suprise lain lain pulak yg dpt canee 😅

2021-12-26

4
Reply

View more replies (1)

Ana lan 7370

Samelah ngan sidia... X mo citer ape2... Mudah2an die uruskan segalanya🥰🥰🥰

2021-12-25

3
Reply

susahnaktido

tak juga, kene cerita planning kita, kalau percaya isteri tu mendatangkan rezeki, kene share impian dan planning dgn isteri.

2021-12-25

1
Reply

Pak Utih · Creator

Kalau suami isteri memang elok bincang. Kes ini belum kawin. Takut dia org bergaduh

2021-12-25

2
Reply

KasihJana

Tu suami juga saya pak uteh….sampai ada kala sy berkecil hati dgn suami……

2021-12-27

1
Reply

Pak Utih · Creator

Kagum jelah dia. Buat apa sakit kan hati sendiri

2021-12-27

0
Reply

View more replies (1)

amoshira

ni betul paktih... nmpk cm xkesh pdhal dia sgt peduli... doakn kami yea... da xlme ni... nerbes... 😅

2021-12-27

1
Reply

Pak Utih · Creator

Alhamdulillah

2021-12-27

1
Reply

Hazrihaaa_

Tunang sy pun jenis yang tak suka berkongsi cerita. tak pernah nak bercerita apa apa. maksudnya dia bersikap gentleman ke atau dia tak minat dgn kita

1-28

1
Reply

Pak Utih · Creator

Bukan dgn anda dia x kongsi sesuatu, dgn ibu dan adik beradik pun dia x share. Tapi jika dia ada kawsn lepak, biasanya dia kongsi. So jgn bimbang

1-28

4
Reply

nell

btul tu

2021-12-25

0
Reply

Muhamat IrFaN

Betul 👍

2021-12-25

0
Reply

marshrff

InshaAllah aminn

2021-12-25

0
Reply

Fasyu Nadzri

partner sye mcm ni. kadang overthinking jugak. tapi yakin je lah, doa banyak2

3-21

0
Reply

husni.chan

betul la. sama mcm suami saya. hujung dah setel semua baru dia cakap atau kita nmpk hasilnya.

3-21

0
Reply

YunoGasai

Tapi pak utih lelaki zmn skrg yang gentleman dan bertanggungjawab hampir pupus berdasarkan pengalaman sndr dn org2 yg rapat.

3-20

0
Reply

baby blue

anxious sy pakcik dri hritu naik , skrg pakcik explain mcm ni .. terus turun 🥺

2021-12-26

0
Reply

SR

Betul. Saya selalu bergaduh dgn tunang sbb benda mcmni. Tp dlm masa sama, tahu tahu ada itu, ada ini. Tanpa kita tahu

2021-12-26

0
Reply

Faris Zulkefli

Salam, Pak Tih, dlm minggu saya nk jumpe parent orang sy suka tp dia tak kenal saya😅 ape pendapat pak tih? Better kenal dia dulu or terus terang

2021-12-26

0
Reply

View more replies (3)

Recommended videos

Get TikTok App