Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Durian Bakar! Rasa macam makan dessert durian! Suggestion: guna durian yang isi agak tebal/manis. #fyp #foryourpage #foryoupage
00:00/00:00
Durian Bakar! Rasa macam makan dessert durian! Suggestion: guna durian yang isi agak tebal/manis. #fyp #foryourpage #foryoupage
paihdiki
Paihdiki · 6-11

160 comments

Log in to comment
Cik Mawar Gojes

tak sempat nak lebih dik😁

6-11

208
Reply

Paihdiki · Creator

Haha itula psl. Especially kalau doyan premium kan 😅

6-11

5
Reply

View more replies (6)

Seketuifard

Lpas guna air-fryer tu bole terus buang sbb bau confirm takkan hilang 🥰

6-11

112
Reply

Paihdiki · Creator

Takpun. Dah byk kali buat so far lepas basuh ok jee 😅

6-11

7
Reply

View more replies (1)

Miraheyy

Air fryer tu bau tak nanti

6-11

31
Reply

Paihdiki · Creator

Somehow durian fresh lagi kuat bau dia compared to lepas bakar 😅

6-11

4
Reply

View more replies (4)

🌼dEwi anA🌼

kat rumah sy ni tak sempat nak jd durian lebih 😂

6-11

38
Reply

MuhammadOthman

ni kalau mat saleh buat mmg dh sebakul kena maki...😅

6-11

6
Reply

View more replies (1)

hmm

aduhhh 2-1 laa

6-11

5
Reply

View more replies (2)

Cat Zilah

Sblum msuk air fryer .. saya dh mkn abz dlu .. kire xde lebih lah kan 😂😂😂

6-11

4
Reply

Syiraasyimoci🐣

Jarang sekali rumah aku durian tak habis 😌

6-11

5
Reply

nor92

nanti boleh lah trai..

6-11

3
Reply

putrinurnayla57

lama dh ke x gna AF ty 😅

6-11

3
Reply

Paihdiki · Creator

Aah sbb tu bahabukkk 😂

6-11

0
Reply

View more replies (1)

putin 🇷🇺

bluetick eh

6-11

2
Reply

shamsul reco

sedap ke mcm sedp ja

6-11

2
Reply

IzzahAlias

Macam sedapp je

6-11

2
Reply

itn.

tak sempat tunggu lebih dah, benda limited kan 😂

6-11

2
Reply

Masak & Makan

Durian ni memang tak sempat simpan lah. habis

6-11

2
Reply

Syauqina Akmar

Jarang lah ada durian lebih, durian tak cukup adalah 😂

6-11

2
Reply

NanCheese11

Tempoyak plak bang …

6-11

1
Reply

NannaHazalina Abu Ya

wow...leh try nt

6-11

1
Reply

yushaziqah

nikmatnya dpt mkn hm

6-11

1
Reply

fozyzy96

berapa harga tempat bakar tu ?

6-11

1
Reply

Paihdiki · Creator

Rm100++ tp lama dah beli

6-11

0
Reply

Recommended videos

Get TikTok App