Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Suggested accounts

© 2023 TikTok

mytoucheblog

mytoucheblog

665Following
8279Followers
63.8KLikes

Metalblog from 🇭🇺 Follow us on Instagram & Facebook: MyToucheBlog

Videos

Liked

@Charlotte Wessels is such a Queen ❤️‍🔥 great memories from 2019! 🤘🏻 #Delain #CharlotteWessels #concert #symphonicmetal
Duplázik a #Pantera a Barba Negrában!

Már a jegyértékesítés első pár napja is elég volt hozzá, hogy az újjáélesztett legendás amerikai metál csapat megtöltse a Barba Negrát a május 30-i koncertre.

A 2023-as budapesti buli iránti elképesztően nagy érdeklődésre való tekintettel, a Pantera egy második koncertet is ad 2023. május 31-én a Barba Negrában!

A Panterát minden idők egyik legnagyobb metal bandájaként tartják számon. A Philip Anselmo énekesből, Dimebag Darrell gitárosból, testvéréből, Vinnie Paul dobosból és Rex Brown basszusgitárosból álló, megalkuvást nem tűrő kvartett az 1990-es években számos arany- és platinalemezzel, teltházas turnékkal, fergeteges élő fellépésekkel és négy Grammy®-jelölésével hamar hatalmas sikert aratott az egész világon.

Remekműveik a mai napig a metál alapkövei, mint például a Cowboys From Hell, a Vulgar Display Of Power vagy a Billboard#1 Far Beyond Driven albumuk. A texasi banda a Darrell fivérek halála után is még sok zenészt inspirál, miközben továbbra is fanatikus rajongók millióit gyűjti össze világszerte.

Vitathatatlanul a metaltörténelem egyik legjobban várt újrakezdése volt a Panteráé, amely 2022-ben hivatalosan is megtörtént. A Pantera két eredeti tagja, Phil Anselmo (ének) és Rex Brown (basszusgitár) mellé régi barátok, Zakk Wylde gitáron (Ozzy Osbourne, Black Label Society) és Charlie Benante dobon (Anthrax) csatlakozott, elindítva turnéjukat először Amerikában, majd tavasztól már Európában is.

A banda felélesztése körüli izgalom különösen a rajongók újabb generációját érinti, akiknek soha nem volt alkalmuk látni a Panterát színpadon. Azonban a régi rajongók számára is óriási hír, akik közül sokan kinyilvánították támogatásukat a jelenlegi banda mellett, és a történelem legnagyszerűbb metál dallamait szeretnék újra élőben is hallani.

A május 31-i, második koncertre jegyek először február 15-én 10 órától a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetőek, a teljeskörű jegyértékesítés február 16-án 10 órakor indul a a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon.
Before going into the #photopit 😁 Nice memories from 2018 - #Nightwish is one of the greatest bands on Earth and #FloorJansen is a real Queen! 👑
Amikor még a régi Dürerben volt #busójárás 😁 kicsit megállt bennem az ütő azért, amikor megindult felém 😂 #DürerKert
Hailing from Portugal, the #Moonshade project aspires to reshape the current musical zeitgeist by achieving a balance between the epic and the extreme that perfectly echoes the many battle cries of this generation. The band’s demo, ‘The Path Of Redemption‘, was released online in 2011, shortly followed by the ‘Dream | Oblivion‘ EP, their first physical release. This concept work was brought to the masses in shows that allowed Moonshade to share the stage with the likes of Amorphis, Heaven Shall Burn, and Within Temptation, to name a few. In 2018, their critically acclaimed debut album ‘Sun Dethroned‘, was released via Art Gates Records, resulting in many sold-out shows across Portugal, some of which allowed them to share the stage with renowned outfits such as Omnium Gatherum and Decapitated. This ultimately culminated in an Iberian tour that took Moonshade to the four corners of the peninsula, throughout Portugal, Spain, and the Basque Country. In April 2022 Moonshade released their sophomore album and magnum opus ‘As We Set The Skies Ablaze‘ on July 2022, taking the band to brave new heights. Our interview with the lead singer, Ricardo Pereira is now available! 🤘🏻🔥 #metalmusic #metalhead #modernmetal #metalcore
Get TikTok App