Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Reply to @melodymel28  nah… satu lagi resepi tanpa ‘hayawannn’ tapi sedap gilerr nk mam!👌 super simple, jimat & kids fevret 👩‍🍳 #TikTokChef #tiktokmenu #cookingwithmj #easyrecipe #macandcheese #prego
00:00/00:00
Reply to @melodymel28 nah… satu lagi resepi tanpa ‘hayawannn’ tapi sedap gilerr nk mam!👌 super simple, jimat & kids fevret 👩‍🍳 #TikTokChef #tiktokmenu #cookingwithmj #easyrecipe #macandcheese #prego
moeirajohnson
Mj · 6-25

527 comments

Log in to comment
Melody Mel

Tak kira la... Saya tetap akan letak meatballs dlm tu...😂😂

6-25

377
Reply

Mj · Creator

😂😂😂 Ish… cuba sesekali kesiankan kt haiwan2 tu semua… hahahha… ikut nko la dik… sis dah cuba convince kan tetap x berjaya 😂😂😂

6-25

194
Reply

View more replies (19)

meandmykuali

oooohhhhhh yeeessssss! 🥰🥰🥰🥰🥰

6-26

2
Reply

Azerties

@gnaleeee let's add chili flakes next time

6-26

1
Reply

View more replies (1)

DeeBites

Wow

7-13

1
Reply

Yattaryatie

nice

7-13

1
Reply

zeroxorez

@peonytt mac n cheese please

7-6

1
Reply

SahadaN

share ye

6-26

1
Reply

shahlicious

Craving 😬😬

6-26

1
Reply

Bitcraft_MY

Mac n cheese 🧀🧀🧀

6-25

1
Reply

ɪxʀɪs_ || 0,00K ✰

i will make this, thank you 🥰

7-19

0
Reply

SitiRokiah

My favorite 😋

7-18

0
Reply

Fatin Amir

Wowwww

6-27

0
Reply

NieynaNasir

elbow pasta tu macaroni kan?

6-27

0
Reply

N'Qaseh Confinement

Wow 🥰🥰

6-25

1
Reply

Hazatul Najwa

Nice

7-22

0
Reply

bintu yahya

mac n cheese...i love it 🥰

6-26

0
Reply

sourkedondong

hayawan jugak tu cheese susu lembu😅 yeah buleh terai.

6-25

6
Reply

Mj · Creator

Sejak bila la pulak cheese dgn susu jadik hayawan sis? Hahahah😂😂😂 cuba tnya cikgu tadika… cheese dgn susu tu ape 😅

6-25

5
Reply

View more replies (2)

Farah Azrul

saya tergelak dekat 4 helai 😂😂

6-25

7
Reply

Mj · Creator

😂😂😂 Saja la nk tgk nkorang baca ke tak kikiki…

6-25

4
Reply

FAYLACO

ala hidupku x de makna jika xmakan haywan

6-25

256
Reply

Mj · Creator

Jgn mcm tu dik… haywan2 semua dah naik harga kann… 😂😂😂

6-25

97
Reply

View more replies (4)

YayaCun💋

Thanzyou sis share resepi 🫶🏻✨ nanti boleh try buat 🤗

6-25

44
Reply

Mj · Creator

My pleasure yunk… ni resepi mak2 ank ramai hehehe… jimat kos, sebungkus pasta se tin prego dpt mkn 1 fmly 🥰

6-25

46
Reply

View more replies (2)

Recommended videos

Get TikTok App