Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Reply to @quety87 nak beli kan maheii… so kite buat sendiri je lah…sonang, sodap & jimat👩‍🍳👌 #sweetchilisauce #crabrangoon #rangoon #chinesefood #cny2022 #thaichilisauce #tiktokmenu #tiktokchef #easyrecipe #mjrecipes #cookingwithmj #menuviral #musttry
00:00/00:00
Reply to @quety87 nak beli kan maheii… so kite buat sendiri je lah…sonang, sodap & jimat👩‍🍳👌 #sweetchilisauce #crabrangoon #rangoon #chinesefood #cny2022 #thaichilisauce #tiktokmenu #tiktokchef #easyrecipe #mjrecipes #cookingwithmj #menuviral #musttry
moeirajohnson
Mj · 1-15

112 comments

Log in to comment
Mj · Creator

Nota kaki: kalau nk lagi pekat just tambah tepung jagung… kalau nk lagi likat/glossy pulak, tambah gula lagi… 👌🥰

1-15

44
Reply

View more replies (3)

Nur Annesha Fiqriyah

Share ye sis🥰

1-25

0
Reply

Trisha🤎📖🌿🫖

english???

1-24

0
Reply

Nora Hassan

tq share resepi🥰

1-16

9
Reply

Mj · Creator

My pleasure🥰

1-16

2
Reply

CEO of Asmr Mukbang

Ohh igt sos thai tu ada letak chicken stock sbb asik tulis sesuai utk ayam je 😂

1-15

24
Reply

Mj · Creator

Mcm2 style jugak sos thai ni… yg akk buat ni basic… dulu2 niaga popia guna sos ni la 😁

1-15

10
Reply

Ijazati Ibrahim 🇵🇸

macam biasa. save! tapi buat taktau bila. crab Rangoon pun dah lama save. tak buat² juga 😂😂😂

1-16

16
Reply

Mj · Creator

Xpe nnti free boleh buat 😁

1-16

0
Reply

View more replies (1)

thegoldenclouds

Terima kasih atas resepi ini 💕

1-15

2
Reply

Mj · Creator

Most welcome dear… resepi simple2 senang nk buat 😁

1-15

2
Reply

Bunga Ara

guna air tepung ubi kayu lg tahan lama pekat dia berbanding air tepung jagung.. best sy prnah try..

1-15

3
Reply

Mj · Creator

Tq for sharing the tips 👌👌👌 next time akk try tepung ubi kayu pulak 🤩🤩🤩

1-15

2
Reply

View more replies (1)

Ainiey As

Mhon share resepi ye sis

1-16

2
Reply

Mj · Creator

Silakan dear… semoga bermanfaat insyaAllah🥰

1-16

1
Reply

sksksksksk312

Senangnya !!!!

1-16

2
Reply

Mj · Creator

Betul… yg senang2 je akk buat.. yg susah2 bagi kt org lain😂

1-16

2
Reply

Mr Pakong

mcm mana leh ada popiah sedangkan buat sos cili😂😂😂😂

1-16

2
Reply

adadnan71

Xmau buat..nak hantar botol je😅

1-15

2
Reply

Mj · Creator

Boleh2… nnti akk hantar pakai lalamove 😂

1-15

1
Reply

Azura Mustapha

Share resepi plz!! Tqia ❤️❤️

1-16

2
Reply

Mj · Creator

Most welcome dear🥰

1-16

0
Reply

ɹɹnuʎuǝs

ᴛᴏᴍᴘᴀɴɢ ᴋᴏᴍᴇɴ ʙʟʜ x😂

1-16

1
Reply

Mj · Creator

🥰🥰🥰

1-16

0
Reply

Akak

Berapa lama tahan ya kalau buat sos ni? Boleh buh kat room temperature ke? Maaf banyak tanya 😅

1-16

1
Reply

Mj · Creator

Akk letak dlm chiller yunk… sekali buat dpt 3 botol… tahan berminggu jugak

1-16

1
Reply

View more replies (1)

HanaSisHoney

mkn dgn cucoq udang sedap😜😜

1-16

1
Reply

Mj · Creator

Tu la… kalau buat sos ni mmg wajib buat coq udang, popia goreng, popia vietnam 😂

1-16

0
Reply

eikah ika

terima kasih resepi 👍🏻😍

1-18

1
Reply

Inai Ace Henna

Mak sy pun selalu buat sos sendiri gini. Kalau yg kaler merah gelap tu sebab pakai cili kering. Memang sedap dan layan 👍🏼♥️

1-16

1
Reply

Mj · Creator

Ha betul… akk kalau pakai cili kering akk suka boh asam jawa😁

1-16

1
Reply

MySJ

Nape lalu fyp pkl 12 tgh mlm 😭😭😭😭😭 lapar la pulak

1-16

1
Reply

Mj · Creator

😁😁😁😅😅😅

1-16

0
Reply

KhatijahAyuJohor

wahhh nmpk sedap jee🥰

1-16

1
Reply

Mj · Creator

Sedap sgt2… habis diet kalau buat ni 😅

1-16

0
Reply

Recommended videos

Get TikTok App