Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

missha.si

Missha.si

119Following
491Followers
4146Likes

M I S S H A . S I 💻24/7 na spletu www.missha.si 🏠Trgovina tudi v BTC-ju Lj

M Perfect Covet RX #missha #misshasi #korejskakozmetika #kbeauty #koreancosmetics #negakoze #slovenia #bbcream #makeup #mperfectcover #slovenija created by Missha.si with Bazzi’s Beautiful (feat. Camila Cabello)
6889
Pinned
Kaj je "skin flooding"? 🤔

V današnji objavi ti razložimo trend v negi kože, ki je ključen za videz sijoče in navlažene polti.💦

Gre za koncept "poplavljanja" naše kože z vlaženjem oz. vlažilnimi produkti.

👉 Nego je vedno potrebno začeti na ustrezno očiščeni koži.
👉 Poskrbeti je potrebno, da je koža pred nanosom seruma vlažna, to lahko storiš s svojim najljubšim tonikom, meglico ali esenco. Na takšen način omogočiš boljšo absorpcijo in intenzivnejše vlaženje produktov, ki sledijo.
👉 Nadaljuj z nanosom serumov na vodni osnovi (količina serumov, ki jih boš nanesel/a tukaj je odvisna od tebe oz. tvojega tipa kože in njenih potreb.) Idealno je, da nanešeni serumi vsebujejo sestavine, kot so: hialuronska kislina, glicerin, niacinamid....
👉 Ko si zadostno navlažil/a svojo kožo z izbranimi serumi, pa je potrebo nanešene sestavine tudi ustrezno "zakleniti" v kožo. To lahko storiš z negovalno kremo za katero je super če vsebuje negovalne sestavine, kot so: ceramidi, karitejevo maslo in vitamin E.

NASVETI:
💦 Kadar slojiš kozmetične produkte vedno sledi zaporedju: od najlažje teksture proti najtežji.
💦 Tovrstna tehnika je idealna za uporabo serumov s hialuronsko kislino. Haluronska kislina je humektant, kar pomeni, da nase veže vlago iz okolja. V kolikor je koža pred nanosom vlažna omogoča, da hilauornska kislina iz površine dovede vlago v globlje plasti kože. S tem pa se tudi izogneš, da bi hialuronska kislina črpala vlago iz tvoje kože.
💦 Z zaključnim nanosom emolientne kreme pa poskrbimo, da dovedeno vlago ustrezno "zaklenemo" v koži.
💦 Ne pretiravaj s številom serumov, ki jih nameravaš uporabiti (uporabi največ 4 ) Ta tehnika je lahko učinkovita že z nanosom enega samega seruma na vodni osnovi.
💦 V primeru "skin flooding " tehnike se izogibaj aktivnim sestavinam, kot so: retinol, AHA in BHA kisline.
.
.
.
.
#misshasi #korejskanega #Missha #caszame #all4skinslovenija #korejskakozmetika #all4skin #skrbzase #lepakoza #misshaslovenia #misshaslovenija #skinflooding #skintok
Get TikTok App