Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Suggested accounts

© 2023 TikTok

matchmaker_brabant

❤️ Matchmaker Brabant ❤️

116Following
140Followers
755Likes

Hét datingbureau voor single Brabanders ❤ Personal matchen I Events meer info 👇

Videos

Liked

Win een tattoo! 😍 DISCLAIMER: Deze winactie wordt georganiseerd door Matchmaker Brabant. Door deel te nemen aan de winactie, ga je akkoord met de volgende voorwaarden: Alleen personen die de wettelijke leeftijd hebben bereikt om een tattoo te krijgen in hun land/regio van verblijf, komen in aanmerking om deel te nemen aan de winactie. De tattoo-verloting wordt mogelijk gemaakt door tattooshop Het Egeltje in Breda en heeft een geschatte waarde van 65 euro. De winnaar krijgt een tattoo ter waarde van 65 euro, naar keuze uit de beschikbare ontwerpen of in overleg met de tattooshop. Eventuele extra kosten of wijzigingen aan de tattoo zijn voor rekening van de winnaar en dienen rechtstreeks met de tattooshop te worden besproken. De winactie begint op 1 juni 2023 en eindigt op 4 juni 2023. Om deel te nemen, vinden we het leuk als je Matchmaker Brabant en @Singlesplek volgt en reageert onder dit bericht met “Dit wil ik”. De winnaar wordt willekeurig geselecteerd uit alle geldige inzendingen en wordt op 5 juni bekendgemaakt via dit kanaal. De winnaar moet binnen 15 dagen na de bekendmaking de prijs te claimen. Als er binnen deze periode geen reactie wordt ontvangen, behouden wij ons het recht voor om een andere winnaar te selecteren. De tattoo wordt gezet door gezet door baby egel Thyra. Door deel te nemen aan de winactie geef je Matchmaker Brabant toestemming om je inzending(en) te gebruiken voor promotionele doeleinden op onze sociale mediakanalen en andere marketingmaterialen. Matchmaker Brabant behoudt zich het recht voor om de winactie op elk moment en om welke reden dan ook te wijzigen, op te schorten of te beëindigen, inclusief maar niet beperkt tot technische storingen, fraude of andere onvoorziene omstandigheden buiten onze controle. Door deel te nemen aan de winactie ga je akkoord met het vrijwaren van Matchmaker Brabant van enige aansprakelijkheid in verband met deze winactie. #winactie #tattoo created by ❤️ Matchmaker Brabant ❤️ with ❤️ Matchmaker Brabant ❤️'s origineel geluid
30
Win een tattoo! 😍

DISCLAIMER: Deze winactie wordt georganiseerd door Matchmaker Brabant. Door deel te nemen aan de winactie, ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

Alleen personen die de wettelijke leeftijd hebben bereikt om een tattoo te krijgen in hun land/regio van verblijf, komen in aanmerking om deel te nemen aan de winactie.

De tattoo-verloting wordt mogelijk gemaakt door tattooshop Het Egeltje in Breda en heeft een geschatte waarde van 65 euro. De winnaar krijgt een tattoo ter waarde van 65 euro, naar keuze uit de beschikbare ontwerpen of in overleg met de tattooshop.

Eventuele extra kosten of wijzigingen aan de tattoo zijn voor rekening van de winnaar en dienen rechtstreeks met de tattooshop te worden besproken.

De winactie begint op 1 juni 2023 en eindigt op 4 juni 2023.

Om deel te nemen, vinden we het leuk als je Matchmaker Brabant en
@Singlesplek volgt en reageert onder dit bericht met “Dit wil ik”.

De winnaar wordt willekeurig geselecteerd uit alle geldige inzendingen en wordt op 5 juni bekendgemaakt via dit kanaal.

De winnaar moet binnen 15 dagen na de bekendmaking de prijs te claimen. Als er binnen deze periode geen reactie wordt ontvangen, behouden wij ons het recht voor om een andere winnaar te selecteren. De tattoo wordt gezet door gezet door baby egel Thyra.

Door deel te nemen aan de winactie geef je Matchmaker Brabant toestemming om je inzending(en) te gebruiken voor promotionele doeleinden op onze sociale mediakanalen en andere marketingmaterialen.

Matchmaker Brabant behoudt zich het recht voor om de winactie op elk moment en om welke reden dan ook te wijzigen, op te schorten of te beëindigen, inclusief maar niet beperkt tot technische storingen, fraude of andere onvoorziene omstandigheden buiten onze controle.

Door deel te nemen aan de winactie ga je akkoord met het vrijwaren van Matchmaker Brabant van enige aansprakelijkheid in verband met deze winactie.

#winactie #tattoo
Get TikTok App