Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Suggested accounts

© 2023 TikTok

marjodevroed

Marjo de Vroed auteur

326Following
462Followers
1445Likes

No bio yet.

Videos

Liked

De serie over girlpower! Rowin Kelsie en haar beste vriendin Cara moeten stevig in hun schoenen staan om alle uitdagingen aan te kunnen die op hun pad komen. Houdt jouw kind van spannende boeken? Lees dan Het donkere visioen en De gevaarlijke strijd eens!  #hetdonkerevisioen #degevaarlijkestrijd #jeugdboeken #kinderboeken #auteur #booktok #avontuur #spannend ##rowinkelsie #paranormaal #magisch #magie #fantasy #girlpower created by Marjo de Vroed auteur with Shania Twain's Man! I Feel Like A Woman!
675
Wat zit er eigenlijk in preorder pakket A van #degevaarlijkestrijd? Nou, dit onder andere! Mini’s van dingen die een rol spelen in het boek.
Oh, en zo wordt het natuurlijk niet verzonden, hè. Het wordt allemaal netjes ingepakt, zodat er niets beschadigd raakt onderweg. 😉

#rowinkelsie #trilogie #preorder #mini #boekenlegger #sleutelhanger #thee #pot #zoleuk #loveit
Wat een super leuke middag was dat bij de #bieb ! Ik mocht jurylid zijn voor de lokale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. Negen kanjers hebben super goed gelezen, maar er kan maar één winnaar zijn. Succes Katoo!
#voorlezen #wedstrijd #winnaar #goedbezig #zoleuk #jury #bibliotheek #basisschool #voorleeswedstrijd
Ik was in Emmen bij de geweldige @boekhandelvermeer , kwam er Stinkhond tegen en genoot van de prachtige posters aan de muur. Als je een boekwinkel zoekt met een grote collectie kinderboeken, dan moet je daar zeker naartoe! En wees nou eerlijk, die glijbaan…!!! 😍😍

#boekhandel #boekwinkel #booktok #glijbaan #collectie #kinderboeken #binnenkort #hetdonkerevisioen #auteur #geweldig
Get TikTok App