Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
Reply to @halim_shah Betul la ni pelakon suara Ehsan, Fareez Daniel
00:00/00:00
Reply to @halim_shah Betul la ni pelakon suara Ehsan, Fareez Daniel
lescopaque.official
Les’ Copaque · 6-16

258 comments

Log in to comment
Noah

muka die pun macam ehsan yg real dalam cerita tu la😳

6-16

2641
Reply

View more replies (2)

GPヽMOCHI

@Ratu Manifestasi is this your bff ??? 😳😳😳

7-1

1
Reply

camellya :)

first😌

6-16

1
Reply

itsvuzgan

asal muka cam sama

6-16

305
Reply

View more replies (1)

private492007

nak tengok suara ijat

6-16

585
Reply

View more replies (13)

✨wiwin ruslan ✨

muka samaaaa

6-16

89
Reply

IrsyadDislikeThisGeneration

Dari dulu je aku tgk upin ipin x jugak pandai besar2. aku sedar x sedar dh umur 20 thn weyy

6-16

95
Reply

View more replies (2)

bonda danry

kannn mukanya comey sama ehsan dlm cartoon😂😂

6-16

43
Reply

Nezukoooo

wehhh comelnya diaaaa sebijik ehsan

6-17

6
Reply

DAIYAN DELISHA

Ada audition lagi ke untuk suara watak2 lain . Suami saya selalu cakap suara saya macam cartoon 😂. Mana tahu boleh audition🤣

6-16

27
Reply

View more replies (2)

kumbang kura-kura

dpt juga tgk wajah ehsan dah dewasa😁

6-16

21
Reply

SiKuza

jarjit. mana

6-16

19
Reply

kakFast

alahai comey mcm ehsan gak dia ni

6-16

4
Reply

afiyah haikal

bff fizi nie😂😂😂😂😂

6-16

3
Reply

ʀᴀᴀ🧃

dh jumpa dh ehsan ni

6-16

3
Reply

Zul Arrifin

Kenapa geng les copaque berpecah dgn boboiboy...

6-16

2
Reply

✨Ashiekz✨

ehm... pelakon semua dah besar, Upin, Ipin, kwn2 diorg bila? Opah ngan atuk pun idup lagi🗿🗿✌

6-16

2
Reply

sa4d

ayah saya kata..kat sini dulu ada animator nama 'apis sapar' (kalau salah sori) dia tu abg sedara saya 😅 betul ke ?? mohon pencerahan

6-16

2
Reply

View more replies (1)

Amoree_

nak tengok suara mail

6-16

2
Reply

☆☆★★★

terkejut aku,aku ingatkan kpop idol tiru suara Ehsan tadi 😭🖐🏻

6-23

1
Reply

Recommended videos

Get TikTok App