Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

© 2023 TikTok

lefteris_avgenakis

Λευτέρης Αυγενάκης

0Following
445Followers
1551Likes

🔹Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου🔹

Videos

Liked

Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε!  Είμαι υπερήφανος που εσείς είστε οι φίλοι μου.  Η οικογένειά μου! Εσείς είστε η δύναμή μου! Αυτός είναι ο πλούτος μου.  Οι φίλοι και συμπορευτές σε αυτήν την ωραία διαδρομή.  Όλοι εσείς! Ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά! Με τη δική σας δύναμη θα συνεχίσω με πάθος για να είμαι πιο αποτελεσματικός για εσάς και για τον τόπο μας! Εμπρός λοιπόν στον αγώνα για την αυτοδύναμη Ελλάδα με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Μαζί πάμε το Ηράκλειο πιο ψηλά!  Σταθερά, μπροστά! created by Λευτέρης Αυγενάκης with Julian Lee's Two Minutes in Hell
2766
Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ

Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε!

Είμαι υπερήφανος που εσείς είστε οι φίλοι μου.
Η οικογένειά μου!
Εσείς είστε η δύναμή μου!

Αυτός είναι ο πλούτος μου.
Οι φίλοι και συμπορευτές σε αυτήν την ωραία διαδρομή.
Όλοι εσείς!
Ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά!

Με τη δική σας δύναμη θα συνεχίσω με πάθος για να είμαι πιο αποτελεσματικός για εσάς και για τον τόπο μας!

Εμπρός λοιπόν στον αγώνα για την αυτοδύναμη Ελλάδα με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Μαζί πάμε το Ηράκλειο πιο ψηλά!
Σταθερά, μπροστά!
09.05.2023-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ #ΜΟΙΡΕΣ

Δεν υπάρχουν λόγια! Η αμέριστη αποδοχή, η αγνή αγάπη, η καθολική στήριξη που εισπράττω στον τόπο μου είναι τόσο συγκινητική και τιμητική!

Εδώ είναι το σπίτι μου, η καρδιά και η ψυχή μου! Οι συντοπίτες μου είναι οι άνθρωποί μου, η μεγάλη μου οικογένεια! Με υποστήριξαν από τα πρώτα μου βήματα στην πολιτική, με εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να μου το δείχνουν με κάθε τρόπο!

Κι εγώ είμαι κομμάτι τους, ένα μαζί τους και καταβάλω κάθε προσπάθεια για να βοηθήσω οποιονδήποτε και οποιαδήποτε έχει ανάγκη. Βάζω κάθε ενέργεια, κάθε δύναμη, κάθε μέρα για την προκοπή της περιοχής σε κάθε επίπεδο, όχι μόνο στον #Αθλητισμό .

Δεν ξεχνώ τα μέρη μου επειδή έγινα Υφυπουργός Αθλητισμού. Δεν ξεχνάω από πού ξεκίνησα και πού πάντα θα επιστρέφω!

Μαζί τους πορεύομαι. Έτσι μάθαμε όλα αυτά τα χρόνια και έτσι θα συνεχίσουμε! Μαζί χτίσαμε γερές βάσεις αυτήν την τετραετία, μαζί θα συνεχίσουμε, με ειλικρίνεια και εντιμότητα για να φτάσουμε τη #Μεσαρά ακόμα πιο ψηλά, εκεί που πραγματικά της αξίζει!

Μαζί για τη #νίκη , για την #Ελλάδα , για την #Κρήτη , για το #Ηράκλειο , για τα παιδιά μας.

Το Ηράκλειο αλλάζει!
Η Μεσαρά αλλάζει!
Προχωράμε μαζί!
Σταθερά, μπροστά!

#lefterisavgenakis #tiktokgreece #fyp #ekloges2023
Ο #ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος 2023 ξεκίνησε με την ατομική χρονομέτρηση των αθλητών. Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική, με το 1ο #ΕΤΑΠ να λαμβάνει χώρα αύριο και να απλώνεται σε ολόκληρο τον νομό #Ηρακλείου !

#lefterisavgenakis #fyp #tiktokgreece #tourofhellas
Οι παράκτιοι αλιείς της περιοχής μας στηρίζουν με τις δυνάμεις τους τον τόπο μας. Βγαίνουν στα ανοιχτά κάθε πρωί με το χαμόγελο και την αισιοδοξία τους, συνεισφέροντας στον πρωτογενή τομέα της περιοχής μας.

Όχημα τα παραδοσιακά μικρά τους σκαριά, τα δίχτυα και η αγάπη για τη δουλειά τους, κόντρα στις πολλές αναποδιές: Από τις υγειονομικές απειλές, με συνέπεια την οικονομική ύφεση στον κλάδο τους, τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που συχνά τους κρατούν αγκυροβολημένους, μέχρι τις παγίδες που κρύβει η θάλασσα.

Όπως μας έδειξαν ο Πρόεδρος, Γιάννης Ανδρουλάκης και τα μέλη του Συλλόγου, τα εργαλεία τους υφίστανται πολλές ζημιές. Είδαμε την απελπισία στα πρόσωπά τους από τη μόνιμη απειλή, τα λαγοκέφαλα που καταστρέφουν τα δίχτυα τους.

Παρά τις καθημερινές δυσκολίες, όμως, δεν το βάζουν κάτω. Κι όπως τους διαβεβαίωσα, χρέος μας είναι να μην επιτρέψουμε αυτό το παραδοσιακό επάγγελμα να φθίνει. Οφείλουμε να ενεργοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις για την ουσιαστική αρωγή των αλιέων και των αλιεργατών. Να αξιοποιήσουμε τα νέα αναπτυξιακά προγράμματα, προκειμένου η παράκτια αλιεία του νομού μας να ενισχυθεί περαιτέρω και να εδραιωθεί ξανά στην τοπική οικονομία. Και βέβαια, να δώσουμε επιπλέον κίνητρα ώστε η αλιεία να προσελκύσει περισσότερους νέους επαγγελματίες.

#tiktokgreece #fyp #lefterisavgenakis
RUN GREECE - #ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2023

Μία ακόμη σημαντική δρομική διοργάνωση στην πόλη μας, με αγώνες για όλες τις αντοχές (5χλμ, 10χλμ και 1.000μ. για παιδιά). Χιλιάδες οι συμμετέχοντες, αθλητές και αθλούμενοι, οικογένειες, παρέες, αλλά και... τετράποδοι φίλοι μας, στο RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ που διοργάνωσε ο #ΣΕΓΑΣ #ΕΑΣ_ΣΕΓΑΣ_Κρήτης με συνδιοργανωτές την #Περιφέρεια_Κρήτης και τον #Δήμο_Ηρακλείου .

Τρέξαμε σε μία μοναδική διαδρομή, διασχίζοντας τα στενά του ιστορικού κέντρου της πόλης, με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας.
Όλοι μαζί και σ’ αυτή την αθλητική γιορτή μεταδώσαμε τα μηνύματα της άθλησης και της ευζωίας, της άσκησης και του υγιεινού τρόπου ζωής!

#lefterisavgenakis #fyp #tiktokgreece #rungreece
Get TikTok App