Upload

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

eh-background

Create effects

See more
© 2023 TikTok

larsinsven

Lars&Sven 🍔

111Following
1276Followers
15KLikes

Medium rare in sveže pečeni na TikToku. 🍔🚚 NOV PROTEINSKI 🍔 PULLED PORK 🍔

#SMASH revolucija - legendarni okusi!

Zakaj SMASH?
SMASH burgerji so posebna tehnika priprave burgerja, ki se odlikuje po tanjših polpetih, hrustljavih robovih in sočnem, okusnem središču, kar pri Lars&Sven ni novost!
Ime SMASH izvira iz tehnike, ki se uporablja za pripravo burgerja, in sicer s stiskanjem pattya mletega mesa na vročo ploščo ali žar, s pomočjo težke lopatice ali smasherja po naše.

Cilj te tehnike je povečati površino pattyja v stiku s površino žara, kar privede do tanke, hrustljave skorje, ki zagotavlja hrustljav ugriz in predvsem skrajša čas priprave!
Medtem ko se patty peče, naravni sokovi ostanejo ujeti znotraj, kar ustvari sočno in okusno sredico.

SMASH burgerji se običajno pripravljajo z visokomasnim mletim mesom, kot je 80/20 ali 70/30 mešanica, kar pomaga ustvariti bogat in sočen okus - ostajamo zvesti Lars&Sven mesnim polpetom in slovenski
kakovosti mesa. Pattyji se začinijo preprosto s soljo in poprom, drugega preprosto ne potrebujejo! V Lars&Sven smo ohranili recepture za naše "klasike", a patty bo sedaj hrustljav in seveda... rare, medim ali well done!

Vaš najljubši Lars&Sven burger lahko okusite v SMASH obliki od 10.3. dalje! #larsinsven #smashburger #slovenskitiktok #slovenija #ljubljana #koper #burger #kampadanes
Get TikTok App