Upload

For You

Log in to follow creators, like videos, and view comments.

Popular topics

Comedy

Gaming

Food

Dance

Beauty

Animals

Sports

Suggested accounts

© 2022 TikTok
Back to For You
First time buat content transaction. Susah juga ye. Main piano jelah #fyp #foryoupage
00:00/00:00
First time buat content transaction. Susah juga ye. Main piano jelah #fyp #foryoupage
khaianuarrr
K H A I · 4-30

468 comments

Log in to comment
aiskrimpanas

Bang, dia camni campak belah kanan, tendang belah kiri

4-30

47
Reply

View more replies (2)

user231407366386

Hahaha very funny 😂

4-30

1
Reply

Happy and Sad life

hahah cute and funny

4-30

1
Reply

®️phone_vc®️

bg..transaction ke translation?

6-5

0
Reply

AyzToyshackShopee

lol

5-2

0
Reply

user1722881375758

transition 😮‍💨

4-30

0
Reply

Setsu 🍁

BRUH

4-30

0
Reply

0newan

"transaction" bg smooth bang 😭😭😭

4-30

0
Reply

muhdishmael

transition bos, transaction tu ke akaun saya😂

4-30

243
Reply

K H A I · Creator

Ha yang tu la

4-30

30
Reply

View more replies (2)

K H A I · Creator

Nanti saya sambung yang betul kalau dah jumpa kasutnye

4-30

114
Reply

View more replies (1)

Quantum

@mamatgotnochill mat ko tgok dia ni mat

4-30

68
Reply

K H A I · Creator

Hak alah takyah la nak ngadu2

4-30

32
Reply

View more replies (9)

Semut Merah 🐜

Me be like “giler smooth” rupanya memg dh asl pkai kasit😂

4-30

49
Reply

View more replies (7)

LUCKY TO HAVE YOU 🤍

sekarang abang buat saya confuse,kenapa nak pakai kasut dekat kaki yang dah ada kasut,Cuba transfer peninglah🥲😌

4-30

15
Reply

K H A I · Creator

Itula tu first time saya pun tak paham

4-30

3
Reply

View more replies (2)

sarah

Hmm k lah bang takpelah better main piano je 🤣

4-30

7
Reply

K H A I · Creator

Itu la tu. Takpelah main piano je mcm biasa

4-30

3
Reply

Yusri Nizal

Time sepak kasut sebelah kanan ? time cari kasut sebelah kiri pulak 🤣 #hafit

4-30

8
Reply

View more replies (1)

Hazriq Haris

Translation bang bukan transaction

4-30

10
Reply

( -_・)᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ╦╤── ✷

Tak faham lah cuba buat transition ke account saya

4-30

3
Reply

Invalid

Ok yg ni lawak

4-30

2
Reply

Merlins.

@Mamatgotnochill bang tlg terang sikit

4-30

2
Reply

Zul hafiz

Betul lah org kata.. Buat apa y kita tau je lah bang.. Kan dah satu hal kena cari kasut...😂Ahahha

4-30

2
Reply

K H A I · Creator

Betul la tu. Takyah la nak cuba2 benda baru

4-30

0
Reply

Recommended videos

Get TikTok App